Iskalnik po strani

Aktualno


Zaživela je iEnergija: interaktivna raziskovalna spletna platforma o prožnosti in zanesljivosti oskrbe z energijo

V okviru projekta krepitve energetske pismenosti EN-LITE so objavili iEnergijo, spletno prosto dostopno izobraževalno-raziskovalno platformo o prožnosti in zanesljivosti oskrbe z energijo. Namen iEnergije je študentom različnih študijskih smeri in drugim zainteresiranim državljanom omogočiti vpogled v nastajajoče nove odnose v energetiki, s poudarkom na pomenu prožnosti (angl. energy flexibility) in aktivni vlogi odjemalcev električne energije.

Obvestilo o spremembi cene omrežnine

Od 1. 1. 2018 veljajo spremenjene cene omrežnine za električno energijo in obračunsko moč, ki so predpisane s strani Agencije za energijo. 

Nesreča v avstrijskem centru za distribucijo zemeljskega plina

Včeraj zjutraj je prišlo do hujše nesreče v plinskem vozlišču Baumgarten v bližini avstrijsko-slovaške meje. Zaradi tega je bil od 11. ure ustavljen prenos zemeljskega plina v Slovenijo čez mejno vstopno točko Ceršak. 


Poslovalnica Novo mesto bo četrtek, 7.12., v petek, 8.12. in v petek, 15.12.2017 zaprta.

Spoštovani,

cenjene odjemalce Elektro energije d.o.o. obveščamo, da bo Poslovalnica Novo mesto v četrtek, 7.12., v petek, 8.12.  in v petek, 15.12.2017 zaprta.


Poslovalnica Novo mesto bo v sredo, 15.11.2017 zaprta

Spoštovani,

cenjene odjemalce Elektro energije d.o.o. obveščamo, da bo Poslovalnica Novo mesto dne 15.11.2017 zaprta.


Do 50 % nepovratnih sredstev EKO sklada za novo toplotno črpalko

Eko sklad v skladu z javnim pozivom z dne 13. oktobra 2017 nudi višje subvencije za toplotne črpalke za centralno ogrevanje stanovanjskih stavb.

Višine nepovratnih finančnih spodbud za toplotne črpalke tipa zrak/voda, z namenom rabe obnovljivih virov energije in večje energijske učinkovitosti stanovanjskih stavb, znašajo:

·         do 20 % priznanih stroškov naložbe oz. do 1.000 EUR za ogrevalno toplotno črpalko tipa zrak/voda pri prvi vgradnji ogrevalnega sistema v stanovanjski stavbi, če toplotna črpalka ne bo zamenjala stare kurilne naprave,

·         do 40 % priznanih stroškov naložbe oz. do 2.500 EUR za ogrevalno toplotno črpalko tipa zrak/voda pri zamenjavi stare kurilne naprave z novo toplotno črpalko,

·         do 50 % priznanih stroškov naložbe oz. do 3.200 EUR za ogrevalno toplotno črpalko tipa zrak/voda, pri zamenjavi stare kurilne naprave z novo toplotno črpalko na območjih občin, ki imajo sprejet Odlok o načrtu za kakovost zraka.


Obvestilo za odjemalce - Poslovalnici Trbovlje in Novo mesto

Spoštovani,

cenjene odjemalce Elektro energije d.o.o. obveščamo, da bosta Poslovalnici Trbovlje in Novo mesto v sredo, 25.10.2017 in v ponedeljek, 30.10.2017 zaprti.


Poslovalnica Novo mesto bo v petek, 6.10.2017 zaprta

Spoštovani,
cenjene odjemalce Elektro energije d.o.o. obveščamo, da bo Poslovalnica Novo mesto dne 06.10.2017 zaprta.


Redna vzdrževalna dela na portalu Moja energija

Obveščamo vas, da bo jutri, 30. 9. 2017 omejeno delovanje portala Moja energija med 7. in predvidoma 10. uro zaradi rednih vzdrževalnih del.

Pozor: ne nasedajte neznancem, ki se predstavljajo kot predstavniki Elektro energije

Opozarjamo vas na sumljive obiske neznancev, ki se lažno predstavljajo kot predstavniki Elektro energije in tako skušajo vstopiti v domovanje pod pretvezo, v resnici pa odjemalce z neresničnimi in zavajajočimi informacijami prepričujejo v podpisovanje novih zavezujočih pogodb s konkurenčnimi dobavitelji energije.

Obveščamo vas, da podjetje Elektro energija nima zaposlenih, ki bi opravljali obiske na domovih odjemalcev. Gre za poskus goljufije zato vas pozivamo, da nas o podobnih primerih obvestite na 080 28 08 ali na moja@elektro-energija.si.