Iskalnik po strani
Naša najbolj ugodna ponudba skupne dobave elektrike in plina.  Pohitite in prihranite  z dvojčkom energentov. Naročite enega ali oba energenta po zares ugodnih cenah. Preveri ponudbo
Ugodnosti za naše odjemalce

Še niste med njimi? Pridružite se lahko na več načinov:

Akcijska cena zemeljskega plina - podaljšana do preklica!

Ponudba zemeljskega plina, za katero se boste zagreli!

Ugodno ceno zemeljskega plina smo podaljšali do preklica!
Cena velja za gospodinjske in poslovne odjemalce. 

NAROČI TUKAJ

Popust za lastnike električnih avtomobilov

Izkoristite zares ugodno ponudbo električne energije in pridobite še 5 % dodatni popust.

Preveri ponudbo

Led žarnice z visokimi popusti

PREVERI PONUDBO


Ne zamudite ugodnosti in se prijavite na e-novice


V Elektro energiji smo radi vedno z vami – ko vam dostavljamo zanesljivo električno energijo in zemeljski plin ali ko potrebujete nasvet glede ravnanja z energenti v svojem domu. Zato za vas pripravljamo e-novice, s katerimi vam želimo pomagati pri ravnanju z električno energijo, vas seznanjati z novostmi in ponudbo, obveščali pa vas bomo tudi o nagradnih igrah in zanimivih ter poučnih videoposnetkih. Tukaj se lahko enostavno prijavite:S klikom na gumb 'Pošljite prijavo' potrjujete, da se strinjte z obdelavo osebnih podatkov za obveščanje o novostih in osebno prilagojenih ponudbah, v skladu s Pogoji varstva osebnih podatkov Elektro energije d.o.o.


V Evropski uniji s 25. 5. 2018 pričnejo veljati spremembe predpisov s področja varstva osebnih podatkov z namenom poenotenja pravil, predvsem pa zagotavljanja skrbnega ravnanje z osebnimi podatki. V Elektro energiji bomo, enako kot doslej, s podatki odjemalcev tudi v prihodnje ravnali odgovorno in skrbno, ter v skladu s sprejeto Splošno uredbo o varovanju osebnih podatkov (GDPR)  zadostili najvišjim standardom varovanja osebnih podatkov posameznikov.  

S tem v zvezi bodo v vseh naših poslovalnicah in na naših spletnih straneh stalno dostopni  Pogoji varstva osebnih podatkov Elektro energije d. o. o., z vsemi ključnimi informacijami glede obdelave osebnih podatkov, vaših pravic in naših obveznosti. Če želite, da vaše osebne podatke obdelujemo tudi za namene segmentiranega in ciljnega trženja za potrebe prilagoditve ponudbe vam osebno, nam lahko podate izrecno privolitev. Za dodatne informacije nam lahko pošljete sporočilo na elektronski naslov dpo@gen-i.eu

Privolitev velja do preklica in jo lahko pisno prekličete kadarkoli na sedežu upravljavca Elektro energija d.o.o., Dunajska cesta 119, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov dpo@gen-i.eu. Dokument Pogoji varstva osebnih podatkov in Obrazec za preklic se nahajata na povezavah:

Pogoji varstva osebnih podatkov Elektro energije d. o. o. 

Obrazec preklic privolitve za obdelavo osebnih podatkov