Iskalnik po strani

Mala in srednja podjetja

Mala in srednje velika podjetja potrebujejo za rast in razvoj dobro energijo. Z električno energijo in zemeljskim plinom vas z veseljem oskrbimo pri Elektro energiji, kjer smo za vas pripravili zanesljivo dobavo elektrike in zemeljskega plina po konkurenčnih cenah in ugodnih pogodbenih pogojih.

 

STORITVE ZA NAŠE ODJEMALCE

Naša skrb za vas se ne zaključi s sklenitvijo pogodbe, pač pa vam brezplačno pomagamo tudi pri urejanju vseh odnosov z vašim prejšnjim dobaviteljem ter posredujemo pri sklepanju pogodb o dostopu do distribucijskega omrežja in pri plačilu uporabe distribucijskega omrežja. Tako boste z nami prihranili dragocen čas. Preverite tudi vrsto drugih storitev, ki vam omogočajo učinkovito in okolju prijazno rabo električne energije.

STORITVE, KI SO NA VOLJO

 

IMATE VPRAŠANJE?

Vsakemu od naših partnerjev se z veseljem posvetimo in skupaj poiščemo najboljše rešitve za vaše uspešno poslovanje in rast ter vam svetujemo pri učinkoviti rabi energije. Pošljite nam povpraševanje – naši svetovalci vam bodo v roku treh delovnih dni odgovorili. 

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

 

RAZLIČNE MOŽNOSTI NAKUPA ELEKTRIČNE ENERGIJE

V družbi Elektro energija vam nudimo različne možnosti nakupa električne energije. Cene za električno energijo so določene ločeno za večjo (VT) in manjšo dnevno tarifo (MT) oziroma enotno tarifo (ET). Čas trajanja VT in MT je določen z veljavnimi predpisi.

Zagotavljamo konkurenčno in stabilno ceno ter zanesljivo dobavo električne energije in vrsto drugih storitev, ki vam omogočajo učinkovito in okolju prijazno rabo električne energije. Poleg ugodne cene za vas brezplačno uredimo razmerje z operaterjem.


Cena električne energije za poslovne odjemalce je določena glede na:

  • velikost letne porabe posameznega kupca na vseh merilnih mestih, kjer električno energijo uporablja,
  • priključno moč,
  • dinamiko odjema energije,
  • velikost tolerančnega pasu,
  • tekoče tržne cene,
  • splošne finančne pogoje.

ELEKTRIČNA ENERGIJA IZ KONVENCIONALNIH VIROV

Velikim kupcem električne energije nudimo več možnosti sodelovanja: od elektrike po nespremenjeni ceni, strukturiranega nakupa električne energije do pokrivanja individualnih zahtev pri dobavi električne energije.

PREBERI VEČ