Iskalnik po strani

Poenostavljeno plačevanje računov

Plačujte elektriko, ne računov – preklopite v svet brezpapirnega poslovanja. Z možnostmi SEPA direktne obremenitve, skupnega računa za elektriko in plin, računa po e-pošti ali računa v elektronsko banko boste vsak mesec prihranili čas in denar!

 

SKUPEN RAČUN ZA ELEKTRIKO IN PLIN

Strošek plačevanja položnic lahko znižate tudi z naročilom skupnega računa za električno energijo in zemeljski plin. Dodatno vam ob izbiri te možnosti nudimo tudi bonus 0,13 € brez DDV pri mesečnem računu. Možnost lahko vključite tako, da:

1 račun za nižje
stroške!

 

»Trajnik« za lažje
poslovanje.

SEPA DIREKTNA BREMENITEV

Če izberete možnost direktne obremenitve vašega plačilnega računa oziroma 'trajnika', boste za 0,10 € brez DDV mesečno zmanjšali stroške plačevanja položnic za električno energijo, predvsem pa boste poskrbeli, da bodo obveznosti pravočasno poravnane, ne da bi na to morali misliti, izognili pa se boste tudi čakanju v vrstah na banki ali pošti. Tudi ta možnost vam prinese bonus k mesečnem računu. Možnost lahko vključite tako, da:

 

RAČUN PO E-POŠTI

Ker bi z vami radi poslovali 'zeleno', vam omogočamo tudi možnost prejemanja mesečnih računov za električno energijo in/ali zemeljski plin po elektronski pošti. Izbor možnosti računa po e-pošti, ki ga nato lahko po želji poravnate na banki ali prek spletne banke, vam prinese mesečni bonus 0,13 € brez DDV. Možnost lahko vključite tako, da izpolnite spletni obrazec.

E-račun, ker mislimo
na okolje.

 

E-račun v
elektronsko banko za
tiste, ki cenite udobje.

E-RAČUN V SPLETNI BANKI

Plačevanje računov za električno energijo vam omogočamo tudi z e-računom v spletni banki. Za ureditev prijave na bančno storitev e-račun izpolnite Vlogo za prijavo/odjavo prejema elektronskega računa ali pa v banki prek sodobnih bančnih poti, kot so Klik, Abanet ipd.