Iskalnik po strani

Elektrika Kontaktirajte nas:


Elektrika po meri

Za odjemalce, ki bi radi raziskali vse možnosti: izbirate lahko med elektriko ali elektriko s plinom ter nastavite tudi vrsto dodatnih ugodnosti.

  

PRILAGODI

Zanesljivo elektrika 12

Zajamčena nespremenjena cena za 12 mesecev.

Elektrika

  • Zajamčena nespremenjena cena za 12 mesecev
  • Vezava za 12 mesecev

Ugodnosti

  • SEPA direktna bremenitev
  • Račun po e-pošti (Eračun)

Zanesljivost in varnost na dolgi rok! Cena električne energije se vam ne bo spremenila, ne glede na nihanje na trgu.

Deležni boste dodatne ugodnosti ob vzpostavitvi trajnika (SEPA direktna bremenitev). Zmanjšali boste stroške plačevanja položnic in prihranili pri času. Še ceneje bo, če se naročite na prejemanja računa po elektronski pošti v PDF obliki (Eračun). Odpovejte se papirnemu računu, pokažite skrb za okolje in prihranite pri vsaki položnici posebej.

Cene električne energije v paketu Zanesljivo elektrika 12

VT:
0,06502
€/kWh brez DDV
0,07932 €/kWh z 22 % DDV
MT:
0,03602
€/kWh brez DDV
0,04394 €/kWh z 22 % DDV
ET:
0,05554
€/kWh brez DDV
0,06776 €/kWh z 22 % DDV

Ponudba električne energije v paketu Zanesljivo elektrika 12 velja za nove in obstoječe gospodinjske odjemalce električne energije dobavitelja Elektro energije d.o.o. s sklenjeno vezavo za 12 mesecev. Ponudba ni časovno omejena.

Toplotne črpalke

popust za imetnike toplotnih črpalk

Prihranite pri ogrevanje vašega doma.

Izkoristite ugodno ceno električne energije in pridobite dodatnih 6 % popusta na ceno porabljene električne energije.

Elektrika

  • Zajamčena nespremenjena cena za 12 mesecev v ponudbi Zanesljivo elektrika 12
  • Vezava za 12 mesecev

Ugodnosti

  • Popust Toplotna črpalka
  • Bonus SEPA direktna bremenitev
  • Bonus Račun po e-pošti

Lastniki toplotnih črpalk lahko izberete paket Zanesljivo elektrika 12 z zagotovljeno nespremenjeno ceno elektrike, ki vam jo zagotavljamo za 12 mesecev.

Poleg popusta za toplotno črpalko vklopite še dodatne storitve za brezpapirno poslovanje in poenostavljeno prejemanje računov in pridobite še dodatne mesečne bonuse.

*Ponudba Toplotna črpalka velja za cenike Zanesljivo elektrika 12/Zanesljivo elektrika. Več o pogojih si lahko preberete na povezavi.

 

Storitve, ki so na voljo odjemalcem 
Vse storitve »
Moja energija Preko portala Moja energija lahko znižate mesečni račun za naročene storitve ter si olajšate poslovanje z nami. Prijava je preprosta in možna za vse naše odjemalce. VSTOPI
Plačilo na podlagi sprotne porabe Siti prevelikih mesečnih zneskov in čakanja na poračune? Izberite neakontacijski mesečni obračun in plačujte vsak mesec toliko, kolikor ste res porabili. PREBERI VEČ
Poenostavljeno plačevanje računov Preklopite v svet brezpapirnega poslovanja in si olajšajte poslovanje z nami. Z različnimi možnostimi boste prihranili čas in denar. PREBERI VEČ