Iskalnik po strani

Velika podjetja in industrija

Elektro energija je aktivna na domačih in tujih energetskih trgih, zato lahko za vas pridobimo električno energijo po najboljših cenah. S premišljenimi aktivnostmi na energetskih trgih vam zagotavljamo najugodnejše pogodbene pogoje dobave energentov, ki jih potrebujete za vaše poslovanje.

 

ZA VAS SPREMLJAMO TRG

Cena električne energije se oblikuje na blagovni borzi. Pravi čas odločitve za nakup produktov električne energije za prihodnje obdobje odločilno vpliva na doseženo ceno. Sledenje razmeram na trgu je ključnega pomena, če se želimo izogniti cenovnim tveganjem, povezanim z gospodarskimi razmerami. V ta namen smo razvili številne produkte in poslovno infrastrukturo, ki jo s svojim znanjem, izkušnjami in prednostmi delimo z vami. 

 

VAŠE POTREBE SO NA PRVEM MESTU

Pri Elektro energiji verjamemo, da je vsak dober poslovni odnos treba negovati, zato se vsem svojim poslovnim partnerjem posvečamo individualno. To ni le fraza: vaš skrbnik pogodbe bo pri vsaki ponudbi ali svetovanju upošteval vaše potrebe in specifične zahteve. 

Za vse dodatne informacije lahko neposredno kontaktirate skrbnika svoje pogodbe, na razpolago pa smo vam tudi v klicnem centru na telefonski številki 080 28 08 vsak delovni dan od 7. do 20. ure, ob sobotah od 7. do 14. ure ter na splošnem e-naslovu za poslovne odjemalce (prodaja@elektro-energija.si) – odgovor lahko pričakujete najkasneje v treh delovnih dneh ali pa pokličite enega od naših skrbnikov.

KONTAKTNI PODATKI SKRBNIKOV

  E-pošta Telefon
  Janja Arh Podkoritnik
01 589 64 05
  Andrej Hren 01 589 67 97

Želite prilagojeno ponudbo?
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

 

RAZLIČNE MOŽNOSTI NAKUPA ELEKTRIKE

V družbi Elektro energija vam nudimo različne možnosti nakupa električne energije. Cene za električno energijo so določene ločeno za večjo (VT) in manjšo dnevno tarifo (MT) oziroma enotno tarifo (ET). Čas trajanja VT in MT je določen z veljavnimi predpisi.

Cena električne energije za poslovne odjemalce je določena glede na:

  • velikost letne porabe posameznega kupca na vseh merilnih mestih, kjer električno energijo uporablja,
  • priključno moč,
  • dinamiko odjema energije,
  • velikost tolerančnega pasu,
  • tekoče tržne cene,
  • splošne finančne pogoje.
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

 

Izbira posamezne možnosti je odvisna od tveganj, ki jih je odjemalec pripravljen prevzeti, od deleža stroškov za električno energijo v strukturi celotnih stroškov, od nakupnih aktivnosti posameznega kupca med izvajanjem pogodbe in od okoljske ozaveščenosti.

Elektro energija zagotavlja konkurenčno in stabilno ceno ter zanesljivo dobavo električne energije in vrsto drugih storitev, ki vam omogočajo učinkovito in okolju prijazno rabo električne energije. Poleg ugodne cene za vas brezplačno uredimo razmerje z operaterjem.

PREBERI VEČ