Iskalnik po strani

Trajnostna energija in varčevanje

Trajnostna energija

Medtem ko nas obkroža vedno več naprav, ki za delovanje potrebujejo energijo, se moramo zavedati, da tudi z ustvarjanjem elektrike bremenimo naše okolje. Pomembno je, da si prizadevamo zmanjševati to breme in med viri za proizvodnjo elektrike izbiramo take s čim manjšim vplivom na spremembe, ki negativno vplivajo na okolje in naša življenja.

 

 

ELEKTRIKA BREZ CO2

Elektrika brez CO2 je zaveza Elektro energije, da virov, ki ob proizvodnji električne energije sproščajo CO2, ne vključuje več med vire za oskrbo svojih odjemalcev.

PREBERI VEČ

ELEKTRIKA IZ 100 % SONČNEGA VIRA

Energija sonca je z možnostjo izbire vira postala dostopna vsem, ne le tistim, ki imajo pogoje za lastno sončno elektrarno. Za vašo porabo jo bomo z vso zanesljivostjo odkupovali tako od domačih kot tudi tujih proizvajalcev.

PREBERI VEČ

 

 

Varčevanje

Poleg spodbujanja uporabe za okolje vzdržnejših virov energije moramo hkrati poskrbeti tudi za učinkovitejšo rabo energije. S primernim pristopom si z njo zagotovimo nižje stroške in priložnost za varčevanje.

VARČUJTE Z SKUPAJ Z NAMI

Varčevanje z energenti je ne le ekonomično, pač pa tudi prijazno do okolja, zato smo pripravili nekaj nasvetov za varčevanje z električno energijo v gospodinjstvu in podjetju. Preverite, kako lahko poskrbite za nižji račun in zadovoljno okolje.

PREBERI VEČ