Iskalnik po strani

Elektrika iz 100 % sončnega vira

V Elektro energiji si želimo, da bi dobra energija našla pot skozi vrata prav vsakega doma in vsake pisarne. Zato že dolga leta skrbimo, da svoje odjemalce oskrbujemo z zanesljivo energijo. Z januarjem 2021 pa smo zanesljivost obogatili še z okoljsko noto. Vsa elektrika, ki jo dobavljamo, je brezogljična, vam pa ponujamo priložnost, da izberete vir, iz katerega je elektrika za vašo porabo pridobljena.

 

100 % SONCE za trenutke, ki širijo dobro energijo

V ustaljenem vsakdanu se dobra energija najhitreje razširi, ko jo sprožijo drobni trenutki pozornosti. Vonj po sveže pečenem pecivo, sončni žarek, ki ga za dobro jutro spustimo skozi okno, čaj ob topli električni pečici na hladen zimski večer… Vse našteto in še več lahko pri nas dopolnite še z električno energijo iz 100 % sončne energije.

Energija sonca je z možnostjo izbire vira postala dostopna vsem, ne le tistim, ki imajo pogoje za lastno sončno elektrarno. Za vašo porabo jo bomo z vso zanesljivostjo odkupovali tako od domačih kot tudi tujih proizvajalcev.

Za zgolj 1 eur dodatka na mesec vam ponujamo priložnost, da z majhnim prispevkom za 100 % SONCE nadgradite zanesljivo oskrbo, ki vam jo zagotavljamo že ves čas.

Zakaj 100 % SONCE?

  • Ker bo z njim okus doma pečenih piškotov še slajši, saj za njihovo peko ne bo potrebna velika elektrarna, ki obremenjuje okolje, pač pa zgolj sončna celica na obstoječem objektu ali degradirani zemlji.
  • Ker si boste toplo prho lahko privoščili z zavedanjem, da energija zanjo prihaja iz najčistejšega, neomejenega naravnega vira.
  • Ker boste z njim ves čas deležni zares dobre energije.

 

Kje in kako izberem 100 % SONCE?

Zamenjavo vira za vašo elektriko iz jedrske v sončno energijo enostavno opravite na portalu Moja energija, sprememba pa bo začela veljati s prvim dnem naslednjega meseca. Na portal vas prek enega klika vodi povezava IZBERI 100 % SONCE.

Če portala Moja energija do sedaj še niste uporabljali, vam ga naši svetovalci z veseljem predstavijo prek telefona. Dosegljivi so na brezplačni telefonski številko 080 28 08.

IZBERI 100 % SONCE