Iskalnik po strani

Storitve

V Elektro energiji nas pri razvoju ponudbe in storitev vodijo želje in potrebe naših odjemalcev. Zavedamo se, da je kakovost našega odnosa z vami odvisna od kakovosti naše ponudbe in da bomo dolgoletno sodelovanje lahko gradili le na kakovostni in zanesljivi oskrbi z električno energijo in zemeljskim plinom.

 

Zagotovite si elektriko
iz čistejših virov energije.

IZBIRA VIRA ENERGIJE

Izberite 100 % SONCE ali 100 % VODO in začutite zares dobro energijo.

PREBERI VEČ

 

POENOSTAVLJENO PLAČEVANJE RAČUNOV

Preklopite v svet brezpapirnega poslovanja in si olajšajte poslovanje z nami. Pripravili smo vam različne možnosti, ki vam bodo pomagale prihraniti čas in denar.

PREBERI VEČ

Plačujte elektriko, ne
računov!

 

Izberite plačilo energentov,
ki jih dejansko porabite.

PLAČILO NA PODLAGI SPROTNE PORABE

Siti prevelikih mesečnih zneskov in čakanja na poračune? Izberite neakontacijski mesečni obračun in plačujte vsak mesec toliko, kolikor ste res porabili.

PREBERI VEČ

 

MOJA ENERGIJA

Portal Moja energija je pregledno spletno orodje, ki omogoča brezplačno in enostavno upravljanje dobave energentov, računov in poslovanje z nami. Vsi potrebni podatki so na voljo cel dan in vse dni v letu oziroma 365/24/7. Uporaba je enostavna. 

PREBERI VEČ

Upravljajte z naročenimi
storitvami iz domačega
naslanjača.

 

Z veseljem vam pomagamo!
moja@elektro-energija.si

SVETOVANJE

Dober nasvet nič ne stane – lahko pa z njim prihranite! Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem odgovorili na vprašanja, ki jih imate v zvezi z racionalno rabo energije, uporabo posameznih gospodinjskih aparatov ali najprimernejšo vrsto oskrbe z električno energijo za vas. 

Vprašanja pošljite na moja@elektro-energija.si.