Iskalnik po strani

SEPA - direktna obremenitev ter naročilo Eračuna

S spodnjim obrazcem lahko naročite direktno obremenitev (SEPA) in/ali Eračun za merilno mesto, odjemno mesto ali pogodbo.

Če želite oddati zahtevek za direktno obremenitev SEPA (SDD), izpolnite celoten spodnji obrazec, vključno s podatki o bančnem računu (IBAN in SWIFT).

Po pregledu in potrditvi vnesenih podatkov bomo na vaš naslov poslali izpolnjen obrazec. Tega podpišite in nam ga skupaj s fotokopijo bančne kartice z vidno IBAN številko pošljite po pošti, saj bomo le tako lahko v najkrajšem času obdelali vašo vlogo. Obrazec, poslan po faksu ali e-pošti, je zaradi zakonskih omejitev, neveljaven. Če ste zamenjali banko oziroma številko plačilnega računa, hkrati z izpolnjenim obrazcem za soglasje za direktno obremenitev izpolnite tudi obrazec »Ukinitev direktne obremenitve« in oba podpisana obrazca pošljite po pošti.

Prva direktna obremenitev v seriji periodičnih obremenitev bo izvršena najmanj 5 bančnih delovnih dni po navedenem datumu, vsaka naslednja pa 18. oziroma 28. v mesecu.

Če želite oddati zahtevek za Eračun, vam podatkov o bančnem računu (IBAN in SWIFT) ni potrebno izpolnjevati.

 

Številka MM hideMe
*
*
*
*
*
Podatki o merilnem/odjemnem mestu
*
*
Plačnik
*
*
*
*


** Privolitev velja do preklica in jo lahko pisno prekličem kadarkoli na sedežu upravljavca Elektro energija d.o.o., Dunajska cesta 119, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov dpo@gen-i.eu. Obrazec za preklic se nahaja na www.elektro-energija.si.

Prejemnik plačila

ELEKTRO ENERGIJA d.o.o.,
Dunajska cesta 119, 1000 Ljubljana
Identifikacijska oznaka: SI62ZZZ19950853
Matična št.: 3974316000, ID za DDV: SI19950853

* označena polja so obvezna