Iskalnik po strani

SEPA - direktna obremenitev ter naročilo Eračuna

S spodnjim obrazcem lahko naročite direktno obremenitev (SEPA) in/ali Eračun za merilno mesto, odjemno mesto ali pogodbo.

Če želite oddati zahtevek za direktno obremenitev SEPA (SDD), izpolnite celoten spodnji obrazec, vključno s podatki o bančnem računu (IBAN in SWIFT).

Po pregledu in potrditvi vnesenih podatkov bomo na vaš naslov poslali izpolnjen obrazec. Tega podpišite in nam ga pošljite po pošti, saj bomo le tako lahko v najkrajšem času obdelali vašo vlogo. Obrazec, poslan po faksu ali e-pošti, je zaradi zakonskih omejitev, neveljaven. Če ste zamenjali banko oziroma številko plačilnega računa, hkrati z izpolnjenim obrazcem za soglasje za direktno obremenitev izpolnite tudi obrazec »Ukinitev direktne obremenitve« in oba podpisana obrazca pošljite po pošti.

Prva direktna obremenitev v seriji periodičnih obremenitev bo izvršena najmanj 5 bančnih delovnih dni po naveden datumu, vsaka naslednja pa 1. / 18. / 28. v mesecu.

Če želite oddati zahtevek za Eračun, vam podatkov o bančnem računu (IBAN in SWIFT) ni potrebno izpolnjevati.

 

Številka MM hideMe
*
*
*
*
*
Podatki o merilnem/odjemnem mestu
*
*
Plačnik
*
*
*
*


** Privolitev velja do preklica in jo lahko pisno prekličem kadarkoli na sedežu upravljavca Elektro energija d.o.o., Dunajska cesta 119, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov dpo@gen-i.eu. Obrazec za preklic se nahaja na www.elektro-energija.si.

Prejemnik plačila

ELEKTRO ENERGIJA d.o.o.,
Dunajska cesta 119, 1000 Ljubljana
Identifikacijska oznaka: SI62ZZZ19950853
Matična št.: 3974316000, ID za DDV: SI19950853

* označena polja so obvezna

Zgoraj navedene podatke bo Elektro energija kot upravljavec obdeloval za namene izvajanje aktivnosti na vašo zahtevo (priprava informacij, ponudb, ipd) pred sklenitvijo pogodbe, za izvajanje pogodbe, za izpolnitev zakonskih obveznosti Elektro energije ter zaradi zakonitih interesov, med katere spadajo tudi neposredno trženje in posredovanje osebnih podatkov vključno z obdelavo družbam, ki so z upravljavcem povezane (naštete na spletni strani www.gen-i.si). Vse zakonsko zahtevane informacije v zvezi z obdelavo osebnih podatkov Elektro energija zagotavlja v Pogojih varstva osebnih podatkov in Pravilih o piškotkih.