Iskalnik po strani

SEPA - direktna obremenitev

Želim ukiniti direktno obremenitev plačilnega računa

Za oddajo zahtevka ukinitev direktne obremenitve SEPA (SDD) prosimo, da izpolnite spodnji obrazec. Obvestilo o uspešno zaključenem postopku ukinitve trajnika boste prejeli v nekaj dneh.


Številka MM hideMe
*
*
*
Podatki o merilnem/odjemnem mestu
*
*
Plačnik
*
*
*
*
*
*
*** Privolitev velja do preklica in jo lahko pisno prekličem kadarkoli na sedežu upravljavca Elektro energija d.o.o., Dunajska cesta 119, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov dpo@gen-i.eu. Obrazec za preklic se nahaja na www.elektro-energija.si.

* označena polja so obvezna

Zgoraj navedene podatke bo Elektro energija kot upravljavec obdeloval za namene izvajanje aktivnosti na vašo zahtevo (priprava informacij, ponudb, ipd) pred sklenitvijo pogodbe, za izvajanje pogodbe, za izpolnitev zakonskih obveznosti Elektro energije ter zaradi zakonitih interesov, med katere spadajo tudi neposredno trženje in posredovanje osebnih podatkov vključno z obdelavo družbam, ki so z upravljavcem povezane (naštete na spletni strani www.gen-i.si). Vse zakonsko zahtevane informacije v zvezi z obdelavo osebnih podatkov Elektro energija zagotavlja v Pogojih varstva osebnih podatkov in Pravilih o piškotkih.