Iskalnik po strani

Trajnostna energija in varčevanje

Medtem ko nas obkroža vedno več naprav, ki za delovanje potrebujejo energijo, se moramo zavedati, da tudi z ustvarjanjem elektrike bremenimo naše okolje. Pomembno je, da si prizadevamo zmanjševati to breme in iščemo možnosti varčevanja z energijo.

 

 

VARČUJTE Z NAMI

Varčevanje z energenti je ne le ekonomično, pač pa tudi prijazno do okolja, zato smo pripravili nekaj nasvetov za varčevanje z električno energijo v gospodinjstvu in podjetju. Preverite, kako lahko poskrbite za nižji račun in zadovoljno okolje.

PREBERI VEČ

E-MOBILNOST

Električni avtomobili so prihodnost okolju prijazne in energetsko učinkovite mobilnosti. Lastnike električnih avtomobilov podpiramo pri njihovi skrbi za čistejšo prihodnost. Nagrajujemo vas z nespremenjenimi ugodnimi cenami električne energije in dodatnim 5 % popustom v izbrani oskrbi.

PREBERI VEČ

 

GOSPODINJSKI APARATI

Preverite okvirno porabo vaših električnih gospodinjskih aparatov in nasvete, kako njihovo porabo lahko zmanjšate in čim več prihranite.

PREBERI VEČ

OGREVANJE Z ELEKTRIKO

Ogrevanje bivalnih prostorov in prostorov, kjer delamo, je za kvaliteto življenja zelo pomembno, hkrati pa predstavlja pomemben strošek. Ogrevanje z elektriko je smiselno, kadar uporabljamo metode z dobrim izkoristkom. Preverite, kakšne popuste vam v Elektro energiji lahko ponudimo.

PREBERI VEČ

 

ENERGIJSKA NALEPKA

Energijska nalepka je oblika označevanja energijske učinkovitosti gospodinjskih aparatov, ki vam ob nakupu nove naprave pomaga izbrati energetsko najbolj učinkovito. Poleg tega je dobro, da poznate tudi oznaki Eko roža in Energy Star, ki označujeta okolju prijazne naprave – od proizvodnje do delovanja.

PREBERI VEČ