Iskalnik po strani

Aktualno


Obvestilo za uporabnike portala Moja energija

Obveščamo vas, da zaradi vzdrževalnih del, dostop do dokumentov v portalu Moja Energija trenutno ni mogoč. 


Obvestilo za odjemalce: Začasna nedosegljivost klicnega centra

Obveščamo vas, da zaradi tehničnih težav brezplačna telefonska številka 080 28 08 trenutno ni dosegljiva. Vse potrebno lahko hitro in enostavno uredite po elektronski pošti moja@elektro-energija.si.

 


Obvestilo o zaprtju poslovalnice PE Kočevje

Obveščamo vas, da bo poslovalnica Elektro energije, d.o.o., PE Kočevje, od 15. junija 2017 dalje zaprta.

Obvestilo za odjemalce: praznični delovni čas

Cenjene odjemalce Elektro energije d.o.o. obveščamo, da bo v času šolskih počitnic in praznikov poslovalnica v Ljubljani od četrtka, 27.4. do vključno torka, 2.5.2017, zaprta. Klicni center na brezplačni številki 080 28 08 ne bo deloval v četrtek, 27.4., v ponedeljek 1.5. in v torek 2.5.2017.


Obvestilo za odjemalce


Obveščamo vas, da bo poslovalnica v Kočevju do nadaljnjega zaprta.


Obvestilo za odjemalce – izdaja računov z zamudo

Cenjene odjemalce električne energije in zemeljskega plina obveščamo, da boste posamezni odjemalci prejeli mesečne račune z nekajdnevno zamudo.


Nova obračunska enota za zemeljski plin je kWh

V skladu z novo uredbo o delovanju trga z zemeljskim plinom se zemeljski plin po novem obračunava v energijski enoti in ne več v volumenski kot doslej, kar bo odjemalcem omogočalo lažje primerjanje stroškov z drugimi energenti. 


Obvestilo za odjemalce - računi z zamudo

Obveščamo vas, da boste nekateri odjemalci električne energije in zemeljskega plina prejeli mesečne račune kasneje kot običajno, v določenih primerih lahko tudi šele čez mesec dni.


Sprememba sedeža Elektro energije d.o.o.

Novi poslovni naslov družbe je Dunajska cesta 119, 1000 Ljubljana.


Obračunavanje električne energije na dan 2. januar 2017

Zakon o spremembi Zakona o praznikih in dela prostih dnevih v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št. 83/2016, z dne 23. 12. 2016) določa, da je 2. januar v Republiki Sloveniji dela prost dan.
S strani SODO sistemskega operaterja distribucijskega omrežja z električno energijo, d.o.o. je bila sprememba dnevnih obdobij pri obračunavanju omrežnine urejena daljinsko za merilna mesta, ki so vključena v sistem naprednega merjenja.