Iskalnik po strani

Aktualno


Obvestilo za odjemalce - poslovalnica Novo mesto

Spoštovani,

cenjene odjemalce Elektro energije d.o.o. obveščamo, da bo Poslovalnica NOVO MESTO v petek, 06.04.2018 ZAPRTA.        

Vse potrebno lahko hitro in enostavno uredite na brezplačni telefonski številki 080 28 08 od ponedeljka do petka od 8:00 do 20:00 ure in ob sobotah od 8:00 do 14:00 ure ali po elektronski pošti moja@elektro-energija.si.


OBVESTILO ZA ODJEMALCE - POSLOVALNICA TRBOVLJE

Spoštovani,

cenjene odjemalce Elektro energije d.o.o. obveščamo, da bo Poslovalnica Trbovlje dne 30.3. 2018 zaprta.


OBVESTILO ZA ODJEMALCE

Spoštovani,

cenjene odjemalce Elektro energije d.o.o. obveščamo, da bo Poslovalnica NOVO MESTO 

OD 26.03. DO VKLJUČNO  28.03.2018 ZAPRTA.


OBVESTILO ZA ODJEMALCE - SPREMEMBA DELOVNEGA ČASA KLICNEGA CENTRA

Spoštovani,

odjemalce Elektro energije d. o. o. obveščamo, da se s 1. 4. 2018 spremeni delovni čas klicnega centra na brezplačni številki 080 28 08.

Novi delovni čas:

Od ponedeljka do petka: 8:00 do 20:00

Sobota: 8:00 do 14:00

Nedelje in državni prazniki - zaprto


OBVESTILO ZA ODJEMALCE: POSLOVALNICA TRBOVLJE

Spoštovani, 

cenjene odjemalce Elektro energije d.o.o. obveščamo, da bo Poslovalnica Trbovlje od 19.2.2018 do vključno 23.2.2018 zaprta.


Krško, 15.2.2017: Letno srečanje poslovnih partnerjev

S pravilno napovedjo rasti cen v preteklem letu pomagali svojim partnerjem pri ustreznih odločitvah za nakup električne energije

Na letnem srečanju partnerjev smo predstavili trende na energetskih trgih za učinkovit nakup električne energije v prihodnjih letih. Osrednji del dogodka je bil posvečen svetovanju poslovnim partnerjem.

Dolgoletne izkušnje so pokazale, da nam pozorno in stalno spremljanje dogajanja na mednarodnih energetskih trgih omogoča uspešno napovedovanje trendov in posledično pravilno in pravočasno svetovanje poslovnim partnerjem - podjetjem in industriji.


OBVESTILO ZA ODJEMALCE - POSLOVALNICA TRBOVLJE

Spoštovani,

cenjene odjemalce Elektro energije d.o.o. obveščamo, da bo Poslovalnica Trbovlje dne 12.2.2018  ZAPRTA.Zaživela je iEnergija: interaktivna raziskovalna spletna platforma o prožnosti in zanesljivosti oskrbe z energijo

V okviru projekta krepitve energetske pismenosti EN-LITE so objavili iEnergijo, spletno prosto dostopno izobraževalno-raziskovalno platformo o prožnosti in zanesljivosti oskrbe z energijo. Namen iEnergije je študentom različnih študijskih smeri in drugim zainteresiranim državljanom omogočiti vpogled v nastajajoče nove odnose v energetiki, s poudarkom na pomenu prožnosti (angl. energy flexibility) in aktivni vlogi odjemalcev električne energije.

Obvestilo o spremembi cene omrežnine

Od 1. 1. 2018 veljajo spremenjene cene omrežnine za električno energijo in obračunsko moč, ki so predpisane s strani Agencije za energijo. 

Nesreča v avstrijskem centru za distribucijo zemeljskega plina

Včeraj zjutraj je prišlo do hujše nesreče v plinskem vozlišču Baumgarten v bližini avstrijsko-slovaške meje. Zaradi tega je bil od 11. ure ustavljen prenos zemeljskega plina v Slovenijo čez mejno vstopno točko Ceršak.