Iskalnik po strani

Aktualno


Pravno obvestilo z dne 27. 11. 2023

S 1. 1. 2024 se redni cenik za gospodinjske odjemalce ZANESLJIVA OSKRBA, veljaven od 1. 7. 2022, preimenuje v redni cenik ZANESLJIVA OSKRBA, ki velja od 1. 1. 2024 do spremembe/preklica za vse gospodinjske odjemalce.


Obvestilo o regulaciji cen električne energije in oprostitvi plačila prispevka OVE in SPTE

V veljavo stopata Uredba, po kateri bo 90 % porabljenih mesečnih količin električne energije ostalo reguliranih, preostalih 10 % bo poračunanih po ceniku, in Uredba o oprostitvi plačevanja prispevka OVE in SPTE.

 


Nižja cena zemeljskega plina že z novembrom

Z željo, da vam omogočimo toplejšo in finančno milejšo zimo, znižujemo ceno zemeljskega plina že s 1. novembrom 2023. Verjamemo, da bo nižja cena zemeljskega plina pozitivno vplivala na vaše račune ogrevanja in vam zagotovila prijetne zimske mesece. 

 


Avgustovski računi za poplavljena območja

Obvestilo o avgustovskih računih za odjemalce, ki so v poplavah utrpeli škodo.  

Nova cenika zemeljskega plina z nižjimi cenami 

Obveščamo vas, da smo objavili nova cenika za zemeljski plin tako za gospodinjske kot tudi poslovne odjemalce (do vključno CDK7), ki bosta veljala od 1. januarja 2024 dalje.

Obračun električne energije za gospodinjstva, prizadeta v poplavah in zemeljskih plazovih

Z zavedanjem pomena solidarnosti in v želji po učinkoviti pomoči svojim odjemalcem smo se v Elektro energiji pridružili ukrepu Ministrstva za okolje, podnebje in energijo za znižanje plačila električne energije za gospodinjske odjemalce, ki so ob poplavah utrpeli hudo škodo. Tako si skupaj prizadevamo zmanjšati breme tistih, ki jim vremenska ujma ni prizanesla.


Elektro energija se pridružuje ukrepu za pomoč gospodinjstvom

Na pobudo Ministrstva za okolje, podnebje in energijo se tudi v Elektro energiji pridružujemo ukrepu za pomoč gospodinjstvom, ki so utrpela večjo škodo v zadnjih poplavah. 

Jutri se poslovalnica zapira ob 13. uri

Obveščamo vas, da se poslovalnica Elektro energije na Dunajski 119 jutri, 30. maja, zapira prej kot običajno, in sicer ob 13. uri.

Hvala za razumevanje.

 


V petek, 26. 5., bo poslovalnica zaprta


Obveščamo vas, da bo naša poslovalnica na Dunajski cesti 119 v Ljubljani v petek, 26. 5., izjemoma zaprta. 

Hvala za razumevanje.