Iskalnik po strani

Aktualno


Obvestilo v zvezi s preimenovanjem cenika in uveljavitvijo pavšalnega stroška poslovanja s 1. 8. 2021

Z dnem 1. 8. 2021 bo dobavitelj Elektro energija d.o.o. preimenoval Cenik električne energije za male poslovne odjemalce RAZRED 1/2/3 v enoten cenik električne energije za male poslovne odjemalce, ki se od 1. 8. 2021 dalje imenuje Zanesljiva oskrba za podjetne.

Na navedenem ceniku Zanesljiva oskrba za podjetne bo dobavitelj s 1. 8. 2021 uveljavil pavšalni strošek poslovanja v višini 1,99 EUR brez DDV oziroma 2,43 EUR z vključenim 22% DDV za posamezno merilno mesto na mesec.


Obvestilo v zvezi s spremembo višine pavšalnega stroška poslovanja s 1. 7. 2021

S 1. 7. 2021 se bo na ceniku električne energije za gospodinjske odjemalce »Zanesljiva oskrba« spremenila višina pavšalnega stroška poslovanja tako, da bo znašal 1,99 EUR brez DDV oz. 2,43 EUR z 22 % DDV na mesec za posamezno merilno mesto.


Delovanje Centra za stike s strankami in oddaja števčnega stanja med prazniki

Obveščamo vas, da bo naš Center za stike s strankami v času prvomajskih praznikov deloval s prilagojenim urnikom oziroma bo na praznične dneve zaprt, zato vas vabimo, da števčno stanje oddate prek portala Moja energija ali s sporočilom SMS.


Obvestilo o delovanju Centra za stike s strankami Elektro energije

Obveščamo vas, da bo zaradi velikonočnih praznikov naš Center za stike s strankami v soboto, 3. aprila, in ponedeljek, 5. aprila 2021, zaprt.


Sonce ali voda – izbira vira je vaša

Ob 100 % Soncu si lahko kot vir vaše elektrike zdaj izberete tudi 100 % vodno energijo.


Obvestilo o delovanju Centra za stike s strankami Elektro energije

Obveščamo vas, da bo zaradi izvajanja tehnične podpore Center za stike s strankami v soboto, 6. marca 2021, zaprt. Naši svetovalci vam bodo spet na razpolago po ustaljenem urniku od 8. do 20. ure od ponedeljka, 8. marca, dalje.


Nižje cene omrežnine s 1. 1. 2021

Od 1. 1. 2021 veljajo nižje cene omrežnine za energijo in obračunsko moč, ki so predpisane s strani Agencije za energijo.


Delovanje klicnega centra in oddaja števčnega stanja med prazniki

Obveščamo vas, da bo naš klicni center v prazničnem času deloval s prilagojenim urnikom oziroma bo na praznične dneve zaprt, zato vas vabimo, da števčno stanje oddate prek portala Moja energija ali s sporočilom SMS. Več o teh dveh preprostih načinih oddaje števčnih stanj si lahko preberete spodaj.


Obvestilo imetnikom transakcijskega računa pri Abanki

Obveščamo vas, da sta se pred kratkim Abanka in Nova KBM združili. Z združitvijo je Abanka prenehala poslovati, zato bodo vsi transakcijski računi komitentov Abanke preštevilčeni v številko transakcijskega računa, odprtega pri Novi KBM.

Vsem našim odjemalcem, ki ste komitenti pri Abanki in imate aktiviran trajnik za poplačilo obveznosti iz naslova dobave energentov pri Elektro energiji, smo trajnik za novi račun že uredili mi in z banko izmenjali vse potrebne podatke. Vam ni potrebno storiti ničesar. Od 1. 1. 2021 bo plačilo trajnikov potekalo nemoteno z vašega novega transakcijskega računa pri Novi KBM.

Odjemalci, ki ste imeli aktiviran trajnik, vendar se bremenitev v zadnjih treh mesecih ni izvajala, pa boste v podpis prejeli novo soglasje SEPA.

Zanesljivo z vami
vaša Elektro energija


Dobrodošli v dobi elektrike brez CO2!

Podnebne spremembe vse bolj spreminjajo naravo in planet, kot ga poznamo. Naše okolje je iz dneva v dan bolj ogroženo. Na nas je, da podnebne spremembe zaustavimo! Prihodnost našega planeta je odvisna od nas samih, zato smo se pri Elektro Energiji odločili za pomemben korak k zeleni energiji.