Iskalnik po strani

Aktualno


Dobrodošli v dobi elektrike brez CO2!

Podnebne spremembe vse bolj spreminjajo naravo in planet, kot ga poznamo. Naše okolje je iz dneva v dan bolj ogroženo. Na nas je, da podnebne spremembe zaustavimo! Prihodnost našega planeta je odvisna od nas samih, zato smo se pri Elektro Energiji odločili za pomemben korak k zeleni energiji.


Delovanje klicnega centra – oddaja števčnega stanja med prazniki

Obveščamo vas, da bo naš klicni center v soboto, 31. oktobra, in v nedeljo, 1. novembra 2020, ZAPRT, zato vas vabimo, da nam števčno stanje za pretekli mesec hitro in enostavno oddate preko portala Moja energija ali nam pošljete sporočilo SMS na številko 051 33 88 44.

SMS s števčnim stanjem elektrike naj vsebuje:

  • 7-mestna številka merilnega mesta presledek ET presledek stanje števca 

Primer: 3345341 ET 50963)

  • 7-mestna številka merilnega mesta presledek VT presledek stanje presledek MT presledek stanje 

Primer: 3345341 VT 50588 MT 36825

Stanje števca sporočajte enkrat mesečno, od 1. do 15. v mesecu oz. do 5. v mesecu, če imate urejeno plačevanje preko trajnika (direktne bremenitve).

SMS s števčnim stanjem plina naj vsebuje:

  • ZP presledek OKRAJŠAVA_SODO minus ŠTEVILKA_ODJEMNEGA_MESTA presledek STANJE_ŠTEVCA

Primer: ZP ENLJ-123456789111 123)

Stanja vašega plinomera sprejemamo zadnjih 5 koledarskih dni v mesecu.

Za vas smo dosegljivi tudi na naslov moja@elektro-energija.si ali nas med delavniki pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 28 08.

Vaša Elektro energija


Nujno obvestilo

Spoštovani,

obveščamo vas, da smo iz preventivnih razlogov za preprečitev širjenja koronavirusa prilagodili delo naših svetovalcev. 

Od ponedeljka, 26. 10. 2020, pa do preklica v poslovalnici Elektro energije na Dunajski cesti 119 v Ljubljani ne sprejemamo osebnih obiskov.

Vabimo vas, da števčno stanje za pretekli mesec oddate prek brezplačnega portala Moja energija, kjer to storite hitro in enostavno. Stanje pa lahko oddate tudi s sporočilom SMS na številko 051 33 88 44.

SMS s števčnim stanjem elektrike naj vsebuje:

  • 7-mestna številka merilnega mesta presledek ET presledek stanje števca (primer: 3345341 ET 50963)
  • 7-mestna številka merilnega mesta presledek VT presledek stanje presledek MT presledek stanje (primer: 3345341 VT 50588 MT 36825)

SMS s števčnim stanjem plina naj vsebuje:

  • ZP presledek OKRAJŠAVA_SODO minus ŠTEVILKA_ODJEMNEGA_MESTA presledek STANJE_ŠTEVCA (primer: ZP ENLJ-123456789111 123)

Za ureditev vaših zahtevkov nam lahko pišete po elektronski pošti na naslov moja@elektro-energija.si ali nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 28 08. Vljudno vas prosimo za razumevanje, v kolikor bo potrebno na prostega svetovalca počakati malo dlje kot običajno. 

Prosimo, upoštevajte vsa priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Ostanite zdravi,
vaša Elektro energija


Objava novih splošnih pogojev za oskrbo srednjih poslovnih odjemalcev

S 1. 08. 2020 v veljavo stopajo novi Splošni pogoji družbe Elektro energija d.o.o. za oskrbo srednjih poslovnih odjemalcev z električno energijo.

Napovednik spremembe Splošnih pogojev za oskrbo srednjih poslovnih odjemalcev z električno energijo

S 1. 08. 2020 bodo v veljavo stopili novi Splošni pogoji družbe Elektro energija d.o.o. za oskrbo srednjih poslovnih odjemalcev z električno energijo


Pomembno - naša poslovalnica v Ljubljani je ponovno odprta

Z veseljem vas obveščamo, da smo ponovno dosegljivi tudi v poslovalnici Elektro energija na Dunajski cesti 119 v Ljubljani. Naši svetovalci so vam za vsa vaša vprašanja na razpolago od ponedeljka do petka od 7.30 do 16.30 ure. Sobota, nedelja in dela prosti dnevi zaprto.


Pomoč in oddaja števčnih stanj v času prvomajskih praznikov

Obveščamo vas, da bodo naši svetovalci na brezplačni telefonski številki 080 28 08 v tednu med 27. aprilom in 2. majem dosegljivi 28., 29. in 30. 4., saj je klicni center ob dela prostih dnevih zaprt.

Vabimo vas, da števčno stanje za pretekli mesec oddate prek brezplačnega portala Moja energija, kjer to storite hitro in enostavno. Obenem si lahko aktivirate še brezplačen SMS opomnik, ki vas bo vsak mesec spomnil na rok za oddajo števčnega stanja.

V pomoč pri registraciji v portal in oddaji števčnega stanja vam prilagamo navodila za uporabo portala Moja energija.

Če si želite postati naš odjemalec in bi zamenjavo dobavitelja radi opravili med prazniki, lahko to kadar koli z nekaj kliki uredite kar prek spleta.

Vabljeni tudi k branju ostalih koristnih informacij, ki jih na spletni strani objavljamo za vas.

Želimo vam prijetne praznike v krogu svoje družine.

 


Oddajte števčno stanje na portalu Moja energija

Oddajte števčno stanje na portalu Moja energija

Pred nami so dnevi za sprejemanje stanj vaših števcev za zemeljski plin in električno energijo. Ker je število naših svetovalcev v klicnem centru ta čas omejeno, vas prosimo, da nam stanje števca tokrat, če le lahko, oddate prek portala Moja energija.

Portal Moja energija je namenjen prav enostavni oddaji stanja števcev, njihovemu spremljanju, shranjevanju računov in sporočanju sprememb na merilnih mestih. Se vanj še niste registrirali? Registrirate se lahko takoj in hkrati oddate tudi stanje števca. 

Če bi imeli pri registraciji na portal ali oddaji stanja kljub enostavnosti postopka težave, vam prilagamo še navodila za uporabo. 

Zanesljivo z vami 

vaša Elektro Energija 


Vlada RS in Agencija za energijo sprejeli ukrepe, ki znižujejo stroške električne energije

Za blaženje socialnih in gospodarskih posledic širjenja virusa COVID-19 je Agencija za energijo z izrednim ukrepom uveljavila spremembo tarifnih postavk za obračun omrežnine. Med 1. marcem in 31. majem 2020 boste tako gospodinjski in mali poslovni odjemalci oproščeni plačila postavke za obračunsko moč. Skladno z ukrepom Vlade RS bodo vaši računi v istem obdobju nižji tudi za postavko Prispevek za SPTE in OVE.

Tako postavka Obračunska moč, ki je na računu navedena pod postavko Omrežnina, kot Prispevek za SPTE in OVE pod postavko Prispevki in ostale dajatve bosta na vaših računih za marec, april in maj obračunani v višini 0,00 €.


NUJNO OBVESTILO

Spoštovani,

obveščamo vas, da smo iz preventivnih razlogov za preprečitev širjenja koronavirusa, prilagodili delo naših svetovalcev.   

Od ponedeljka, 16.3.2020 dalje, pa do preklica, v poslovalnici Elektro energije na Dunajski cesti 119 v Ljubljani, ne sprejemamo osebnih obiskov odjemalcev.

Vabimo vas k uporabi brezplačnega portala Moja energija, ki je dostopen na naši spletni strani www.elektro-energija.si in omogoča:
- dostop do izdanih računov in podatkov o prejetih plačilih, 
- pregled zgodovine oddanih odčitkov in oddajo števčnega stanja,
- ureditev ali spremembo načina plačevanja obveznosti,
- možnost spremembe podatkov za vaše merilno mesto, itd.

Za ureditev vaših zahtevkov nam lahko pišete po elektronski pošti na naslov moja@elektro-energija.si ali nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 28 08. Vljudno vas prosimo za razumevanje, v kolikor bo potrebno na prostega svetovalca počakati malo dlje kot običajno. 

Prosimo, da upoštevate vsa priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

 

Ostanite zdravi,

vaša Elektro energija