Iskalnik po strani

Aktualno


Obvestilo za odjemalce - poslovalnica v Trbovljah

Obveščamo vas, da bo poslovalnica v Trbovljah od  10.07.2017 do 28.07.2017  zaprta.


Obvestilo o zaprtju poslovalnice PE Kočevje

Obveščamo vas, da bo poslovalnica Elektro energije, d.o.o., PE Kočevje, od 15. junija 2017 dalje zaprta.

Obvestilo za odjemalce: praznični delovni čas

Cenjene odjemalce Elektro energije d.o.o. obveščamo, da bo v času šolskih počitnic in praznikov poslovalnica v Ljubljani od četrtka, 27.4. do vključno torka, 2.5.2017, zaprta. Klicni center na brezplačni številki 080 28 08 ne bo deloval v četrtek, 27.4., v ponedeljek 1.5. in v torek 2.5.2017.


Obvestilo za odjemalce


Obveščamo vas, da bo poslovalnica v Kočevju do nadaljnjega zaprta.


Obvestilo za odjemalce – izdaja računov z zamudo

Cenjene odjemalce električne energije in zemeljskega plina obveščamo, da boste posamezni odjemalci prejeli mesečne račune z nekajdnevno zamudo.


Nova obračunska enota za zemeljski plin je kWh

V skladu z novo uredbo o delovanju trga z zemeljskim plinom se zemeljski plin po novem obračunava v energijski enoti in ne več v volumenski kot doslej, kar bo odjemalcem omogočalo lažje primerjanje stroškov z drugimi energenti. 


Obvestilo za odjemalce - računi z zamudo

Obveščamo vas, da boste nekateri odjemalci električne energije in zemeljskega plina prejeli mesečne račune kasneje kot običajno, v določenih primerih lahko tudi šele čez mesec dni.


Sprememba sedeža Elektro energije d.o.o.

Novi poslovni naslov družbe je Dunajska cesta 119, 1000 Ljubljana.


Obračunavanje električne energije na dan 2. januar 2017

Zakon o spremembi Zakona o praznikih in dela prostih dnevih v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št. 83/2016, z dne 23. 12. 2016) določa, da je 2. januar v Republiki Sloveniji dela prost dan.
S strani SODO sistemskega operaterja distribucijskega omrežja z električno energijo, d.o.o. je bila sprememba dnevnih obdobij pri obračunavanju omrežnine urejena daljinsko za merilna mesta, ki so vključena v sistem naprednega merjenja.


Obvestilo o spremembi cene omrežnine

 

 Od 1. 1. 2017 veljajo spremenjene cene omrežnine za električno energijo in moč, na posameznih geografskih območjih pa veljajo tudi spremenjene cene omrežnine za odjemalce zemeljskega plina.