Iskalnik po strani

Aktualno


Sprememba sedeža Elektro energije d.o.o.

Novi poslovni naslov družbe je Dunajska cesta 119, 1000 Ljubljana.


Obračunavanje električne energije na dan 2. januar 2017

Zakon o spremembi Zakona o praznikih in dela prostih dnevih v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št. 83/2016, z dne 23. 12. 2016) določa, da je 2. januar v Republiki Sloveniji dela prost dan.
S strani SODO sistemskega operaterja distribucijskega omrežja z električno energijo, d.o.o. je bila sprememba dnevnih obdobij pri obračunavanju omrežnine urejena daljinsko za merilna mesta, ki so vključena v sistem naprednega merjenja.


Obvestilo o spremembi cene omrežnine

 

 Od 1. 1. 2017 veljajo spremenjene cene omrežnine za električno energijo in moč, na posameznih geografskih območjih pa veljajo tudi spremenjene cene omrežnine za odjemalce zemeljskega plina. 


Nova obračunska enota za zemeljski plin kWh

V skladu z novo Uredbo o delovanju trga z zemeljskim plinom se bo plin od 1. januarja 2017 dalje po novem obračunaval v energijskih enotah kWh ali MWh in ne več v Sm3 kot doslej, kar bo uporabniku omogočalo lažje primerjanje stroškov z drugimi energenti.


Praznični delovni čas poslovalnic in klicnega centra

Preverite praznične delovne čase poslovalnice v Ljubljani ter brezplačne telefonske številke. 
V ponedeljek, 26. 12. 2016, ter od petka 30. 12. 2016, pa do vključno ponedeljka 2. 1. 2017, bodo vse poslovalnice Elektro energije zaprte.


Inovativna storitev GEN-I Sonce za energetsko samooskrbo

Inovativna storitev GEN-I Sonce za energetsko samooskrbo

Družba GEN-I je v Stari mestni elektrarni premierno predstavila novo storitev GEN-I Sonce, ki bo gospodinjstvom in malim podjetnikom v Sloveniji v partnerstvu z Elektro energijo in drugimi slovenskimi podjetji bistveno poenostavila odločitev za samooskrbo z električno energijo, pridobljeno iz Sonca.


Obvestilo o prekinjeni dobavi električne energije v petek, 9. 12. 2016

Odjemalce obveščamo, da bo v petek dne 9.12.2016 od 16:30 do 18:30 ure, zaradi del na distribucijskem omrežju Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Ljubljana mesto, nadzorništvo Center, prekinjena dobava električne energije

V tem času klicni center na številki 080 28 08 ne bo dosegljiv.


Med prazniki bo odprta poslovalnica v Ljubljani

Od torka, 27. 12. do petka, 30. 12. 2016, bo odprta poslovalnica v Ljubljani, Slovenska 56. Z veseljem vam bomo na voljo tudi na brezplačni telefonski številki: 080 28 08 ter na info@elektro-energija.si.


Elektro energija z donacijo spodbuja širjenje vrednot krvodajalstva

Elektro energija z donacijo spodbuja širjenje vrednot krvodajalstva

Direktor družbe Elektro energija  mag. Bojan Kumer je danes predsedniku Rdečega križa Slovenije dr. Dušanu Kebru izročil simbolični ček v vrednosti 5.000 EUR. Elektro energija je z donacijo podprla prizadevanja Rdečega križa Slovenije za spodbujanje širjena vrednot darovanja krvi, ki je ena najbolj plemenitih oblik pomoči sočloveku.


Sprememba obračunske enote za zemeljski plin

Na podlagi 8. odstavka 240. člena Energetskega zakona (Uradni list RS, št. 17/14 in 81/15) je Vlada Republike Slovenije izdala novo Uredbo o delovanju trga z zemeljskim plinom (Uradni list RS, št. 61/2016). Le ta podrobneje ureja delovanje trga z zemeljskim plinom in določa odnose med udeleženci na trgu, obračunavanje odstopanj prevzema in predaje zemeljskega plina ter postopke za zamenjavo dobavitelja.