Iskalnik po strani

Aktualno


Elektro energija zmagovalec prvega tekmovanja v reševanju študij poslovnih primerov

Na IEDC Poslovni šoli Bled  je v sredo 4. in četrtek 5. aprila, potekalo prvo tekmovanje v reševanju študij poslovnih primerov. 

Elektro energija za varovanje tehniško-kulturne dediščine

Tehniški muzej Slovenije in skupina Elektro Ljubljana, ki jo poleg matične družbe Elektro Ljubljana d.d. sestavljata njeni hčerinski družbi Elektro energija d.o.o. in Elektro Ljubljana OVE d.o.o., so danes v prostorih Stare mestne elektrarne ljubljanske podpisali pogodbo o sodelovanju pri varovanju dediščine slovenske tehniške kulture.


6. marec svetovni dan varčevanja z energijo

Ob svetovnem dnevu varčevanja z energijo vas vabimo, da nas obiščete v naši Poslovalnici na Slovenski cesti 58, v Ljubljani, v torek 6. marca med 9. in 13. uro, kjer vam bodo strokovnjaki Elektro energije


Elektro energija prejela priznanje Informacijskega pooblaščenca RS

Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije vsako leto ob Evropskem dnevu varstva osebnih podatkov podeli priznanja podjetjem, ki so v preteklem letu pridobila certifikat po standardu za varovanje informacij ISO/IEC in s tem izkazala visoko raven zavarovanja osebnih podatkov. V imenu Elektro energije d.o.o je v petek, 27. januarja 2012, priznanje sprejel direktor mag. Gregor Božič.


Elektro energija nadaljuje s podporo programov Rdečih noskov


Novoustanovljeno podjetje Elektro energija hčerinsko podjetje Elektra Ljubljana  je z letošnjim letom  prevzelo in nadaljuje s podporo programov Rdečih noskov, kot dolgoročni partner.


Elektro energija d.o.o. vaš dobavitelj

S 1. decembrom 2011 je dobavo električne energije dosedanjim odjemalcem Elektra Ljubljana prevzela novoustanovljena družba - Elektro energija d.o.o., ki je v 100 % lasti Elektra Ljubljana.


Z delovanjem pričela Elektro energija, d.o.o.

Nova družba Elektra Ljubljana – Elektro energija, d.o.o., ki začenja poslovati z današnjim dnem, zagotavlja nespremenjeno ceno električne energije dlje kot katerikoli drug dobavitelj v Sloveniji