Iskalnik po strani

Aktualno


Poziv k oddaji vlog

21. september, rok za oddajo vlog za pridobitev nepovratnih sredstev za sofinanciranje projektov za povečanje učinkovitosti rabe električne energije. Elektro energija je razpisala skupaj 1.241.400 EUR nepovratnih sredstev, za letošnje leto.


Elektro energija podpira slovenski nogomet

Nogometna zveza Slovenije in Elektro energija sta podpisali pogodbo o sodelovanju pri podpori nogometne reprezentance Slovenije .       

                      


Lastnikom Opel Ampere brezplačnih 500 kWh Zelene energije

Kupce okolju prijazne Opel Ampere pričakuje ugodnost brezplačnega polnjenja njihovih novih vozil z okolju prijazno Zeleno energijo Elektro energije, pridobljene izključno iz obnovljivih virov energije.


Prenova blagovne znamke Zelena energija


Gospodinjskim odjemalcem že od leta 2004 dobavljamo čisto in okolju prijazno električno energijo iz obnovljivih virov pod lastno blagovno znamko Zelena energija.

Pozitiven odziv na razpis Elektro energije za izboljšanje energetske učinkovitosti

Do prvega odpiranja vlog 6. junija je na javni razpis Elektro energije za pridobitev nepovratnih sredstev za izboljšanje energetske učinkovitosti prispelo 21 vlog. Na podlagi teh vlog bo v prvi fazi predvidoma porabljeno približno 30 % od vseh razpisanih nepovratnih finančnih sredstev v višini 1.241.400  EUR.  Elektro energija  vabi, vse potencialne vlagatelje v ukrepe učinkovite rabe energije, k oddaji vlog za drugo odpiranje, v skladu z objavljenim razpisom, ki je predvideno za 21. septembra.


Elektro energija pokrovitelj projekta Energetsko učinkovite soseske

Projekt Energetsko učinkovite soseske Gradbenega inštituta ZRMK, ki ga je finančno podprla Evropska komisija, je primer dobre prakse aktivnosti za krepitev energetske učinkovitosti in razumevanja povezave med rabo energije, stroški in vplivom na okolje. Projekt podpira tudi Elektro energija d.o.o, največji slovenski dobavitelj električne energije.