Iskalnik po strani

Aktualno


Pozitiven odziv na razpis Elektro energije za izboljšanje energetske učinkovitosti

Do prvega odpiranja vlog 6. junija je na javni razpis Elektro energije za pridobitev nepovratnih sredstev za izboljšanje energetske učinkovitosti prispelo 21 vlog. Na podlagi teh vlog bo v prvi fazi predvidoma porabljeno približno 30 % od vseh razpisanih nepovratnih finančnih sredstev v višini 1.241.400  EUR.  Elektro energija  vabi, vse potencialne vlagatelje v ukrepe učinkovite rabe energije, k oddaji vlog za drugo odpiranje, v skladu z objavljenim razpisom, ki je predvideno za 21. septembra.


Elektro energija pokrovitelj projekta Energetsko učinkovite soseske

Projekt Energetsko učinkovite soseske Gradbenega inštituta ZRMK, ki ga je finančno podprla Evropska komisija, je primer dobre prakse aktivnosti za krepitev energetske učinkovitosti in razumevanja povezave med rabo energije, stroški in vplivom na okolje. Projekt podpira tudi Elektro energija d.o.o, največji slovenski dobavitelj električne energije.


Elektro energija zmagovalec prvega tekmovanja v reševanju študij poslovnih primerov

Na IEDC Poslovni šoli Bled  je v sredo 4. in četrtek 5. aprila, potekalo prvo tekmovanje v reševanju študij poslovnih primerov. 

Elektro energija za varovanje tehniško-kulturne dediščine

Tehniški muzej Slovenije in skupina Elektro Ljubljana, ki jo poleg matične družbe Elektro Ljubljana d.d. sestavljata njeni hčerinski družbi Elektro energija d.o.o. in Elektro Ljubljana OVE d.o.o., so danes v prostorih Stare mestne elektrarne ljubljanske podpisali pogodbo o sodelovanju pri varovanju dediščine slovenske tehniške kulture.


6. marec svetovni dan varčevanja z energijo

Ob svetovnem dnevu varčevanja z energijo vas vabimo, da nas obiščete v naši Poslovalnici na Slovenski cesti 58, v Ljubljani, v torek 6. marca med 9. in 13. uro, kjer vam bodo strokovnjaki Elektro energije