Iskalnik po strani

Aktualno


Zapiranje javnega razpisa UREZRKO 2013 za področje gospodarstva

Zaradi porabe sredstev je Elektro energija,  29. julija 2013, zaprla javni razpis UREZRKO-1 gospodarstvo. Razpis UREZRKO-1 javni sektor ostaja odprt do porabe sredstev.

Povabilo k oddaji vloge za pridobitev nepovratnih sredstev za izboljšanje energetske učinkovitosti

V Elektro energiji  smo v letošnjem letu za vse zainteresirane poslovne investitorje razpisali 1.032.000 EUR nepovratnih sredstev. Cilj razpisa je izboljšanje energetske učinkovitosti in zagotavljanje prihrankov pri rabi energije končnih odjemalcev.


Novi delovni čas poslovalnic od 1. 7. 2013

S 1. 7. 2013 spreminjamo delovni čas poslovalnic v Novem mestu, Trbovljah in Kočevju. Poslovalnice bodo po novem za vas na voljo v ponedeljek in petek od 8.00 do 12.00 in v sredo od 12.00 do 16.00. 


Sprememba davčne stopnje davka na dodano vrednost s 1. 7. 2013

S 1. 7. 2013 prične veljati nova stopnja davka na dodano vrednost (DDV) za izdelke in storitve, ki se bo iz sedanjih 20% povišala na 22% (Ur. l. RS, št. 46/2013, 10 člen). Zaradi ustrezne prilagoditve informacijskega sistema vas prosimo, da nam stanje števca na zadnji dan meseca junija tokrat izjemoma sporočite najpozneje do vključno 7. julija 2013.


Elektro energija trinajsta najboljša slovenska družba na lestvici TOP 101 poslovnega dnevnika Finance

Elektro energija je zasedla odlično 13. mesto na lestvici najboljših slovenskih podjetij v letu 2012 TOP 101 poslovnega dnevnika Finance, pripravljeni na podlagi šestih kazalcev, ki najbolj izražajo uspešnost poslovanja v minulem letu.


S poganjanjem koles ustvarjamo Zeleno energijo in poganjamo Radio1

V mesecu aprilu poteka skupna ekološka akcija Radia 1 in Elektro energije d.o.o., z namenom spodbujanja zdravega življenja in okoljske osveščenosti. Poskrbite za jutranjo rekreacijo in se nam pridružite ta torek ob 11. uri v Mariboru na Glavnem trgu 2, kjer bomo s kolesarjenjem napajali oddajnik Radia 1.


Razpis za pridobitev 1.032.000 EUR nepovratnih sredstev za izboljšanje energetske učinkovitosti za poslovne investitorje

V Elektro energiji smo objavili javni razpis za pridobitev nepovratnih finančnih spodbud za investicije v ukrepe povečanja energijske učinkovitosti in s tem zmanjšanja rabe energije. Razpisana sredstva so namenjena investicijam, ki bodo prinašale prihranke pri rabi energije in sicer v industriji, storitvenem in javnem sektorju. Razpisujemo 1.032.000 EUR nepovratnih sredstev, za letošnje leto. S tem podjetje Elektro energija izpolnjuje zavezo izvajanja programa za povečanje energetske učinkovitosti, izhajajočo iz Uredbe o zagotavljanju prihrankov energije pri končnih odjemalcih.

Novi produkti z najnižjo ceno električne energije za gospodinjske odjemalce

Elektro energija ponudila najnižje cene električne energije v Sloveniji za gospodinjske odjemalce brez pogojevanj - že od 0,06179 evrov brez DDV za kWh v višji tarifi in 0,03399 evrov brez DDV za kWh v manjši tarifi, oziroma 0,05376 evrov brez DDV za kWh po enotni tarifi.


Elektro energija podpira vrhunske slovenske kolesarje

Kolesarski kluba Adria Mobil in Elektro energija d.o.o sta podpisala pogodbo o sodelovanju pri podpori vrhunskega slovenskega kolesarstva za leto 2013.


Elektro energija donator meseca januarja

Tudi v letu 2013 Elektro energija nadaljuje s podporo Botrstvu v Sloveniji, projektu Zveze prijateljev mladine Slovenije in Vala 202. Elektro energija je ponosni donator meseca januarja 2013.