Iskalnik po strani

Aktualno


Elektro energija z najboljšimi cenami elektrike in zemeljskega plina

Od danes dalje ponuja Elektro energija v okviru prenovljene jesenske ponudbe tudi zemeljski plin. Za vse odjemalce s predvideno letno porabo do 30.000 Sm3 zemeljskega plina ponuja enotno ceno, in sicer 0,3299 €/Sm3.


Elektro energija je danes na prenovljenih spletnih straneh www.zanesljivo.si in www.elektro-energija.si objavila novo, jesensko ponudbo energentov brez kakršne koli vezave. Prenovljena jesenska ponudba oskrbe z električno energijo prinaša kar nekaj novosti – poleg zajamčeno nespremenjenih cen za izbrano obdobje Elektro energija sedaj finančno nagrajuje za zvestobo svojih odjemalcev in za prehod na prejemanje elektronske oblike računov.

Novim gospodinjskim odjemalcem električne energije je namenjen paket Zanesljivo Opti Novi z najnižjimi cenami elektrike, večjim gospodinjskim porabnikom električne energije in imetnikom toplotnih črpalk pa je namenjen posebni paket Zanesljivo Opti Toplotne črpalke z zajamčeno nespremenjeno ceno do konca leta 2014. Vsem odjemalcem, ki si želijo v daljšem časovnem obdobju zagotoviti nespremenjeno ceno elektrike pa sta namenjena dva nepogojna paketa: Zanesljivo Opti 14 in Zanesljivo Opti 15.

Na slovenski trg zemeljskega plina vstopa Elektro energija z enotno ceno plina 0,3299 €/Sm3 za vse odjemalce, gospodinjske in poslovne, s predvideno letno porabo do 30.000 Sm3, kar je ta hip najboljša cena zemeljskega plina na slovenskem trgu.
Jesenske produkte energentov po najboljših cenah – elektrike in zemeljskega plina – si lahko vsi odjemalci zagotovijo v samo dveh korakih prek spletne strani www.zanesljivo.si, ki je bila na tekmovanju najboljših slovenskih digitalnih projektov WEBSI – spletni prvaki 2013 v konkurenci 103 spletnih strani nagrajena s tretjim mestom v kategoriji spletne trgovine.


NA SEZNAM