Iskalnik po strani

SPLET

Za poslovne odjemalce, ki želite stalen nadzor nad podatki o dinamiki odjema električne energije in možnost zmanjšanja stroškov za električno energijo, smo pripravili storitev SPLET.

 

Storitev omogoča podroben pregled odjema oziroma proizvodnje električne energije po merilnih mestih za določen časovni interval na dan (15-minutna raven), na teden (1-urna raven), na mesec (1-urna raven), za več kot mesec (skupaj po mesecih za VT, MT oz. ET) in izvoz vseh podatkov v excel (.xls) datoteko.

SPLET je obstoječim naročnikom na voljo v okviru portala Moja energija. V primeru, da storitve še ne uporabljate, jo lahko naročite s spletnim obrazcem, na brezplačni telefonski številki 080 28 08 ali po e-pošti na naslovu prodaja@elektro-energija.si.

 

Obrazec za naročilo podatkovnih storitev SPLET

Nadzorujte podatke o dinamiki odjema električne energije in zmanjšajte stroške. Storitev SPLET je namenjena poslovnim odjemalcem za učinkovito in enostavno spremljanje odjema električne energije. Storitev omogoča podroben pregled odjema oziroma proizvodnje električne energije po merilnih mestih za določen časovni interval. Po prejemu izpolnjenega obrazca vam bomo v podpis poslali pogodbo o naročilu storitve.

*
*
*
*
*

*

* označena polja so obvezna