Iskalnik po strani

Hvala!

Uspešno ste oddali povpraševanje.

Na e-naslov, ki ste ga vnesli ob izpolnjevanju obrazca, smo vam bomo poslali vse nadaljnje informacije, vezane na vaše povpraševanje.

Potrudili se bomo, da bomo kar najhitreje izvedli vse potrebno za čimprejšnjo realizacijo vašega naročila. Če e-pošte niste prejeli nam pišite na moja@elektro-energija.si,
ali pa nas pokličite na številko klicnega centra.


Želim oddati tudi povpraševanje za zemeljski plin

Podatki o odjemalcu
*
*
*
Povpraševanje o oskrbi z zemeljskim plinom
*


*** Privolitev velja do preklica in jo lahko pisno prekličem kadarkoli na sedežu upravljavca Elektro energija d.o.o., Dunajska cesta 119, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov dpo@gen-i.eu. Obrazec za preklic se nahaja na www.elektro-energija.si.

 

* Cene zemeljskega plina so iz €/Sm3 v €/kWh pretvorjene s kalorično vrednostjo 10,769 kWh/Sm3, ki je določena z Aktom o spremembah in dopolnitvah Akta o metodologiji za obračunavanje omrežnine za distribucijski sistem zemeljskega plina, izdanim s strani Agencije za energijo.

** Potrjujem, da so posredovani podatki resnični odraz dejanskega stanja ter dovoljujem njihovo uporabo za namen izvajanja pogodbe za dobavo električne energije, oz. zemeljskega plina. Izjavljam, da sem seznanjen s Splošnimi pogoji za dobavo električne energije in Splošnimi pogoji za dobavo plina in se z njimi strinjam. V kolikor so posredovani podatki neresnični oz. nepopolni ali zavajajoči, si pridržujemo pravico do odstopa od pogodbe o oskrbi z električno energijo oz. zemeljskim plinom.

Verifikacijska koda
Verifikacijska koda:

* označena polja so obvezna