Iskalnik po strani

Hvala!

Uspešno ste oddali povpraševanje.

Na e-naslov, ki ste ga vnesli ob izpolnjevanju obrazca, smo vam bomo poslali vse nadaljnje informacije, vezane na vaše povpraševanje.

Potrudili se bomo, da bomo kar najhitreje izvedli vse potrebno za čimprejšnjo realizacijo vašega naročila. Če e-pošte niste prejeli nam pišite na moja@elektro-energija.si,
ali pa nas pokličite na številko klicnega centra.


Želim oddati tudi povpraševanje za elektriko

Podatki o odjemalcu
*
*
*
*
Povpraševanje o oskrbi z električno energijo
Izbira možnosti hideMeAndLabel

Izbira vira energije*

*** Do 1. 4. 2021 sta dodatni storitvi 100 % SONCE in 100 % VODA odjemalcem na voljo brezplačno. Po tem datumu bomo dobavo elektrike, pridobljene izključno iz sončne oziroma vodne energije, zaračunali 1 €/merilno mesto/mesec z 22% DDV (0,82 €/merilno mesto/mesec brez DDV).

Predvidena letna poraba elektrike (kWh):
*


**** Privolitev velja do preklica in jo lahko pisno prekličem kadarkoli na sedežu upravljavca Elektro energija d.o.o., Dunajska cesta 119, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov dpo@elektro-energija.si. Obrazec za preklic se nahaja na www.elektro-energija.si.

 

*** Potrjujem, da so posredovani podatki resnični odraz dejanskega stanja ter dovoljujem njihovo uporabo za namen izvajanja pogodbe za dobavo električne energije, oz. zemeljskega plina. Izjavljam, da sem seznanjen s Splošnimi pogoji za dobavo električne energije in Splošnimi pogoji za dobavo plina in se z njimi strinjam. V kolikor so posredovani podatki neresnični oz. nepopolni ali zavajajoči, si pridržujemo pravico do odstopa od pogodbe o oskrbi z električno energijo oz. zemeljskim plinom.

Verifikacijska koda
Verifikacijska koda:

* označena polja so obvezna