Iskalnik po strani

Pravno obvestilo

Avtorske pravice

Copyright © 2015, Elektro energija, podjetje za prodajo električne energije. Vse pravice pridržane. Vse informacije na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Prepovedano je kakršno koli reproduciranje, razen izključno za osebno uporabo in v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah, zato se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Omejitev odgovornosti

Spletno mesto www.elektro-energija.si je bilo vzpostavljeno z namenom obveščanja širše javnosti o produktih in storitvah podjetja Elektro energija, podjetje za prodajo električne energije. Informacije na spletni strani so informativnega značaja, podjetje pa ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitno netočnost in nepopolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena zaradi uporabe objavljenih informacij. Vsi uporabniki spletnih strani vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Podjetje Elektro energija, podjetje za prodajo električne energije, bo s skrbnostjo poizkušalo zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov. Pridržuje si pravice do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin spletnih strani kadarkoli brez predhodnega opozorila.