Iskalnik po strani

Sporočanje stanja števca 
za električno energijo

Da boste mesečno plačali le toliko, kolikor ste porabili, nam sporočite stanje števca za električno energijo.

Izpolnite spodnji obrazec tako, da vpišete številko merilnega mesta (MM), e-naslov in stanje števca. Stanje števca za električno energijo nam sporočite od 1. do 6. v mesecu. Če uporabljate portal Moja energija, se vpišite s svojimi uporabniškim imenom in geslom ter vpišite zgolj števčno stanje. 


Številka merilnega mesta (SMM):
-
GS1 GSRN:
Elektronska pošta:


Osebne podatke, ki ste nam jih zaupali, bomo obdelovali v sladu s Pogoji varstva osebnih podatkov in Pravili o piškotkih.
 

Zgoraj navedene podatke bo Elektro energija kot upravljavec obdeloval za namene izvajanje aktivnosti na vašo zahtevo (priprava informacij, ponudb, ipd) pred sklenitvijo pogodbe, za izvajanje pogodbe, za izpolnitev zakonskih obveznosti Elektro energije ter zaradi zakonitih interesov, med katere spadajo tudi neposredno trženje in posredovanje osebnih podatkov vključno z obdelavo družbam, ki so z upravljavcem povezane (naštete na spletni strani www.gen-i.si). Vse zakonsko zahtevane informacije v zvezi z obdelavo osebnih podatkov Elektro energija zagotavlja v Pogojih varstva osebnih podatkov in Pravilih o piškotkih.