Iskalnik po strani

Prodaja elektrike

V Elektro energiji podjetjem omogočamo različne načine dobave električne energije. Odločite se lahko za električno energijo iz konvencionalnih virov ali za zeleno energijo. Poleg tega tudi odkupujemo električno energijo iz obnovljivih virov oziroma iz soproizvodnje toplote in električne energije.

 

ELEKTRIČNA ENERGIJA IZ KONVENCIONALNIH VIROV

Velikim kupcem električne energije nudimo več možnosti sodelovanja: od elektrike po nespremenjeni ceni, strukturiranega nakupa električne energije do pokrivanja individualnih zahtev pri dobavi električne energije.

PREBERI VEČ

ZELENA ENERGIJA ZA PODJETJA

Veliki porabniki električne energije s svojimi odločitvami toliko bolj vplivate na svoje okolje. S prehodom na Zeleno energijo lahko pomembno prispevate k ohranjanju okolja, pri tem pa se lahko odločite za celoten oziroma le delen prehod na Zeleno energijo.

PREBERI VEČ

 

ODKUP ELEKTRIČNE ENERGIJE

Če v vaši proizvodni enoti proizvajate električno energijo iz obnovljivih virov (OVE) oziroma iz soproizvodnje toplote in električne energije z visokim izkoristkom (SPTE), vam bomo z veseljem pripravili ponudbo za odkup.

PREBERI VEČ

IMATE VPRAŠANJE?

Vsakemu od naših partnerjev se z veseljem posvetimo in skupaj poiščemo najboljše rešitve za vaše uspešno poslovanje in rast ter vam svetujemo pri učinkoviti rabi energije. Pošljite nam povpraševanje – naši svetovalci vam bodo v roku treh delovnih dni odgovorili. 

POŠLJI POVPRAŠEVANJE