Iskalnik po strani

Kuponi ugodnosti v sodelovanju z 1nadan

Ob nakupu kuponov prek naše spletne strani vam bodo izbrani ponudniki poleg visokih popustov na redne cene nudili dodatne ugodnosti in/ali vračilo denarja v obliki zmanjšanja zneska položnice Elektro energije .

 

Terme Čatež 3 dni za 2 TERME ČATEŽ d.d., Hotel Terme 4* Topliška cesta 35, Brežice SUPER CENA za 3-dnevni paket s POLPENZIONOM in PIJAČO ob večerji za 2 osebi v hotelu Terme 4* v Termah Čatež + neomejeno kopanje + uporaba savn in fitnesa v hotelu + animacijski program + ostale ugodnosti iz podrobnosti o ponudbi!
Super cena
Cena: 192,90€
Denar nazaj na položnico (»cashback«) za odjemalce Elektro energije: 9,65€
Terme za 2, kopanje Terme Stubaki j.d.o.o., Hotel Matija Gubec Ul. Viktora Šipeka 31, Stubičke Toplice Paket razvajanja! 3-dnevni mega oddih za 2 v Stubičkih Toplicah: 2x nočitev s polpenzionom v Hotelu Matija Gubec + neomejeno koriščenje notranjega in zunanjega bazena s termalno vodo + neomejeno koriščenje savn + 1x PAR EXCELLENCE masaža (60 min) za 1 osebo + 1x masaža (30 min) za 1 osebo!
Super cena
Cena: 109,00€
Denar nazaj na položnico (»cashback«) za odjemalce Elektro energije: 5,45€
Smučarski izlet, karta Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p. Kobilje 223, Kobilje SUPER CENA za 1-dnevni smučarski izlet v Heiligenblut, v Avstrijo z goHolidays: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu + 1x smučarska karta + vse cestnine in parkirnine + slovensko spremljanje + zavarovanje in organizacija!
Super cena
Cena: 37,90€
Denar nazaj na položnico (»cashback«) za odjemalce Elektro energije: 1,90€
Smučanje na Kopah Robeta d.o.o., Smučišče Kope Gmajna 21g, Slovenj Gradec Smučanje na Kopah! - 63 % na dnevno smučarsko vozovnico z malico za odraslo osebo v Smučarskem centru Kope, za smučanje v ponedeljek in torek! 8 km raznolikih smučarskih prog za vse ljubitelje smučanja ali deskanja, od začetnikov do vrhunskih smučarjev!
Polna cena: 32,00€
Popust: 63%
Cena: 11,90€
Denar nazaj na položnico (»cashback«) za odjemalce Elektro energije: 0,60€
Smučarski izlet s karto Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p. Kobilje 223, Kobilje Nepozabna smuka z goHolidays! SUPER CENA za 1-dnevni smučarski izlet na visokogorsko smučišče Sella Nevea, v sosednjo Italijo: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu + 1x smučarska karta + vse cestnine in parkirnine + slovensko spremljanje + zavarovanje in organizacija!
Super cena
Cena: 25,00€
Denar nazaj na položnico (»cashback«) za odjemalce Elektro energije: 1,25€
Smučanje, Avstrija Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p. Kobilje 223, Kobilje SUPER CENA za 1-dnevni smučarski izlet na visokogorsko smučišče Katschberg, v sosednjo Avstrijo z goHolidays: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu (iz LJ ali KR) + 1x smučarska karta + vodenje, osnovno nezgodno zavarovanje, organizacija!
Super cena
Cena: 29,00€
Denar nazaj na položnico (»cashback«) za odjemalce Elektro energije: 1,45€
Smučanje na Kopah Robeta d.o.o., Smučišče Kope Gmajna 21g, Slovenj Gradec Smučanje na Kopah! - 50 % na dnevno smučarsko vozovnico z malico za odraslo osebo v Smučarskem centru Kope, za smučanje od srede do petka! 8 km raznolikih smučarskih prog za vse ljubitelje smučanja ali deskanja, od začetnikov do vrhunskih smučarjev!
Polna cena: 32,00€
Popust: 50%
Cena: 15,90€
Denar nazaj na položnico (»cashback«) za odjemalce Elektro energije: 0,80€
Smučanje na Kopah Robeta d.o.o., Smučišče Kope Gmajna 21g, Slovenj Gradec Smučanje na Kopah! SUPER CENA za dnevno smučarsko vozovnico z malico za odraslo osebo v Smučarskem centru Kope, za smučanje med vikendi! 8 km raznolikih smučarskih prog za vse ljubitelje smučanja ali deskanja, od začetnikov do vrhunskih smučarjev!
Super cena
Cena: 22,90€
Denar nazaj na položnico (»cashback«) za odjemalce Elektro energije: 1,15€
Smučanje na Kopah Robeta d.o.o., Smučišče Kope Gmajna 21g, Slovenj Gradec Smučanje na Kopah! - 56 % na nočno smučarsko vozovnico z malico za odraslo osebo v Smučarskem centru Kope, za smučanje od ponedeljka do četrtka! 8 km raznolikih smučarskih prog za vse ljubitelje smučanja ali deskanja, od začetnikov do vrhunskih smučarjev!
Polna cena: 18,00€
Popust: 56%
Cena: 7,90€
Denar nazaj na položnico (»cashback«) za odjemalce Elektro energije: 0,40€
Smučanje na Kopah Robeta d.o.o., Smučišče Kope Gmajna 21g, Slovenj Gradec Smučanje na Kopah! SUPER CENA za nočno smučarsko vozovnico z malico za odraslo osebo v Smučarskem centru Kope, za smučanje v petek in soboto! 8 km raznolikih smučarskih prog za vse ljubitelje smučanja ali deskanja, od začetnikov do vrhunskih smučarjev!
Super cena
Cena: 11,90€
Denar nazaj na položnico (»cashback«) za odjemalce Elektro energije: 0,60€

 

 

Nakup kuponov je enostaven.

Vse podatke, potrebne za izpolnjevanje naročila, najdete na vašem mesečnem računu za električno energijo, ki ni starejši od treh mesecev. Prijavite se s številko merilnega mesta in številko računa. Ob kliku na gumb »Prevzemi kupon« boste na strani našega poslovnega partnerja 1nadan.si opravili nakup in po uspešnem plačilu kuponov, kjer je dodatno označeno »Denar nazaj na položnico (»cashback«) za odjemalce Elektro energije«, prejeli popust v obliki zmanjšanja zneska položnice Elektro energije za prihodnji mesec (znesek popusta iz prevzetega kupona bo prikazan na mesečnem računu za naslednji mesec od meseca nakupa kupona). 

Omenjeno ugodnost boste lahko izkoristili samo v primeru, da boste na strani 1nadan.si omogočili piškotke
Pravila in pogoji ugodnosti 1nadan »

Prevzem kuponov 1nadan je enostaven!