Iskalnik po strani
Pridobitebon za plačilo elektrike v višini 15% vrednosti toplotne črpalke.
Toplotne črpalke Pridobite popust* v višini 15% vrednosti toplotne črpalke, ki ga lahko izkoristite pri nakupu toplotne črpalke ali v obliki bonov za električno energijo.

Zmanjšajte vaše stroške za električno energijo z ugodno ceno električne energije in izkoristite popust ob nakupu toplotne črpalke!
ODDAJ POVPRAŠEVANJE

*V obliki popusta pri nakupu toplotne črpalke pri partnerskem podjetju Elektro Ljubljana OVE d.o.o. ali v obliki bonov za električno energijo oziroma dobropisa na položnici.
Prodajalec toplotnih črpalk za Elektro energijo:
Elektro Ljubljana OVE, inženiring s področja obnovljivih virov energije, d.o.o., Slovenska cesta 56, 1000 Ljubljana. Več o izdelkih in storitvah prodajalca ter splošni pogoji >


Če se odločite za nakup toplotne črpalke, vam lahko ponudimo celovito rešitev na ključ po ugodnih cenah in dobropis za električno energijo. Prihranite pri ogrevanju, mimogrede pa pridobite še popust na elektriko!

Ob sočasni dobavi toplotne črpalke in oskrbe z električno energijo pri nas dobite popust* v višini 15% vrednosti toplotne črpalke , ki ga lahko izkoristite pri nakupu toplotne črpalke pri partnerskem podjetju Elektro Ljubljana OVE d.o.o. ali v obliki bonov za električno energijo. Velja tudi za naše obstoječe odjemalce električne energije, ki boste na novo naročili le toplotno črpalko.


  • Gospodinjskim odjemalcem Elektro energije omogočamo kvalitetno in cenovno izjemno ugodno zamenjavo obstoječe kotlovnice na kurilno olje ali utekočinjen naftni plin s toplotno črpalko.
  • Vsem novograditeljem zagotavljamo kvalitetno in ugodno montažo toplotnih črpalk.
  • Z montažo toplotne črpalke vam zagotovimo oskrbo z električno energijo po najnižjih možnih cenah.

  

Popust v višini 15% 
vrednosti toplotne črpalke.*Z nakupom toplotne črpalke pri Elektro energiji pridobite še popust v višini 15% vrednosti toplotne črpalke.      Z nakupom toplotne črpalke pri Elektro energiji pridobite še popust v višini 15% vrednosti toplotne črpalke.      Z nakupom toplotne črpalke pri Elektro energiji pridobite še popust v višini 15% vrednosti toplotne črpalke. 
nakup toplotne črpalke  za naše odjemalce
električne energije  pridobite popust
na vrednost toplotne črpalke
ali bon za plačilo električne energije*
Želite več informacij?

Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja in vam pripravili ponudbo.

Pošlji
povpraševanje
Obišči
poslovalnico

 

Cenik toplotnih črpalk » 

Prednosti toplotnih črpalk

Bistvena korist vgradnje toplotne črpalke v gospodinjstvu je nižji strošek ogrevanja (izračun prihranka). Ogrevanje s toplotno črpalko pomeni tudi manjšo obremenitev za okolje. Ni izpustov škodljivih snovi, saj se porabljata le okoliška toplota (iz zraka, vode ali zemlje) ter električna energija. Toplotne črpalke ne potrebujejo skoraj nobenega vzdrževanja in imajo dolgo življenjsko dobo. V poletnih mesecih lahko sistem z vgrajeno toplotno črpalko uporabimo tudi za hlajenje prostorov. Sodobno ogrevanje na toplotno črpalko je bolj udobno, saj ni treba skrbeti za dobavo energenta in čiščenje dimnika kot pri klasičnem ogrevanju na peč.

  

 

CELOVITA REŠITEV NA KLJUČ

Naš partner Elektro Ljubljana OVE nudi širok izbor toplotnih črpalk zrak-voda za novogradnje in obstoječe objekte. Pri zamenjavi obstoječe kotlovnice na kurilno olje ali utekočinjen naftni plin za zračno toplotno črpalko vam s projekcijami in predhodnimi izračuni zagotavljajo zmanjšanje letnih stroškov ogrevanja za več kot polovico. Ob sklenitvi rednega letnega servisa vam nudijo tudi 3-letno garancijo za toplotno črpalko.

*Kupec toplotne črpalke iz ponudbe toplotnih črpalk pri partnerskem podjetju Elektro Ljubljana OVE d.o.o. dobi 15 % popusta v vrednosti toplotne črpalke ali v obliki bonov za električno energijo oziroma dobropisa na položnici.

ZAKAJ TOPLOTNA ČRPALKA?

Toplotna črpalka vašemu gospodinjstvu zagotavlja prihranek denarja ter večjo energetsko neodvisnost. S toplotno črpalko lahko ogrevate ali hladite prostore in zagotovite toplo sanitarno vodo. Toploto zajema predvsem v okolju, za lastno delovanje pa uporablja električno energijo.

Toplotne črpalke dosegajo grelno število do 5. To pomeni, da iz ene enote vložene električne energije toplotna črpalka proizvede do 4 enote toplotne energije. Delovanje toplotne črpalke je odvisno od vira toplote – v primeru sistema zrak-voda torej od temperature zraka. Višja kot je temperatura zraka na mestu, kjer je postavljena zunanja enota, boljši je izkoristek toplotne črpalke. S premišljeno montažo lahko torej z enakim vložkom energije dosežete večji učinek.

 

 

UGODNA PONUDBA ELEKTRIČNE ENERGIJE ZA LASTNIKE TOPLOTNIH ČRPALK

Lastniki toplotnih črpalk pri nas dobite posebej ugodno ponudbo električne energije – poleg že tako najnižje cene elektrike, ki vam jo zagotavljamo za 12 mesecev, vam nudimo še dodatnih 6 % popusta na ceno električne energije. Z dodatnimi opcijami pa lahko prihranite še več.

Toplotne črpalke

Izkoristite posebej ugodno ceno električne energije v obeh tarifah in dodatnih 6 % prihranka na ceno porabljene električne energije in prihranite pri ogrevanju.

Elektrika

  • Zajamčena nespremenjena cena za 24 mesecev
  • Vezava za 12 mesecev

Ugodnosti

  • Toplotna črpalka
  • SEPA direktna bremenitev
  • Račun po e-pošti

Lastniki toplotnih črpalk lahko izberete paket z zagotovljeno našo najnižjo ceno elektrike v času nizke tarife in ugodno ceno tudi v času visoke tarife, ki vam jo zagotavljamo za 24 mesecev. Tako se boste ogrevali res varčno.

V primeru, da vaša toplotna črpalka večino energije potroši v času visoke tarife, pa priporočamo, da v nastavitvah paketa (2. korak) izberete Zanesljivo elektrika 12 in tako prihranite še več. Odjemalci pa lahko na portalu Moja energija spremljate tudi svojo porabo.

Poleg popustov lahko vklopite še dodatne storitve za brezpapirno poslovanje in poenostavljeno prejemanje računov in pridobite še dodatne mesečne bonuse.

Cene električne energije z upoštevanimi ugodnostmi
VT:
0,06295
€/kWh brez DDV
0,07680 €/kWh z DDV
MT:
0,03336
€/kWh brez DDV
0,04070 €/kWh z DDV
ET:
0,05225
€/kWh brez DDV
0,06375 €/kWh z DDV
Prihranite

121,08 € / leto*

 

 

Naročilo na brezplačni ogled objekta za namen montaže toplotne črpalke 

*
*
*
*
*
*
*
*
Verifikacijska koda:

* označena polja so obvezna