Iskalnik po strani
Zanesljivost in varnost
na prvem mestu.
Oskrba Zanesljivo elektrika 12 omogoča zajamčeno nespremenjeno ceno kar za 12 mesecev. Cena enotne tarife je še posebej ugodna. 

Naroči zdaj


 

PREDNOSTI IN UGODNOSTI

Zagotovite si zajamčeno nespremenjeno ceno električne energije za 12 mesecev. Cena električne energije se vam ne bo spremenila, ne glede na nihanje na trgu. Deležni boste dodatne ugodnosti ob vzpostavitvi trajnika (SEPA direktna bremenitev). Zmanjšali boste stroške plačevanja položnic in prihranili pri času. Naročite se na tej povezavi Še ceneje bo, če se naročite na prejemanje računa po elektronski pošti v PDF obliki (Eračun). Odpovejte se papirnemu računu, pokažite skrb za okolje in prihranite pri vsaki položnici posebej. 

 

Ugodnosti so na voljo našim odjemalcem

Pridružite se nam enostavno in na več načinov.

Naročite preko spleta Pošljite
povpraševanje
Obiščite
poslovalnico


 

Cena električne energije v paketu Zanesljivo elektrika 12:
ZANESLJIVO ELEKTRIKA 12
1 leto od začetka dobave
ZAJAMČENA CENA
1 leto
VEZAVE
VT 0,06502
EUR/kWh brez DDV
0,07932 EUR/kWh z 22 % DDV
MT 0,03602
EUR/kWh brez DDV
0,04394 EUR/kWh z 22 % DDV
ET 0,05554
EUR/kWh brez DDV
0,06776 EUR/kWh z 22 % DDV
SEPA direktna bremenitev (SEPA) Nižji stroški plačevanja položnic in lažje poslovanje. minus 0,10 € brez DDV (0,12 € z 22 % DDV) pri mesečnem računu
Račun po e-pošti (Eračun) Nižji stroški izdaje računov ob sočasni odpovedi papirnega računa, okolje pa vam bo hvaležno. minus 0,13 € brez DDV (0,16 € z 22 % DDV) pri mesečnem računu

 

Naročilo paketa Zanesljivo elektrika 12

Pošljite nam izpolnjen obrazec za naročilo paketa Zanesljivo elektrika 12, mi pa vam bomo v pregled in podpis poslali pogodbo o naročilu.

 

Izbran paket: Zanesljivo elektrika 12

*
*
*

*


*** Privolitev velja do preklica in jo lahko pisno prekličem kadarkoli na sedežu upravljavca Elektro energija d.o.o., Dunajska cesta 119, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov dpo@gen-i.eu. Obrazec za preklic se nahaja na www.elektro-energija.si.

** Potrjujem, da so posredovani podatki resnični odraz dejanskega stanja ter dovoljujem njihovo uporabo za namen izvajanja pogodbe za dobavo električne energije, oz. zemeljskega plina. Izjavljam, da sem seznanjen s Splošnimi pogoji, Pogoji za dodatne storitve, Pogoji popustov, bonusov in dodatkov ter Splošnimi pogoji za dobavo plina in se z njimi strinjam. Izjavljam tudi, da izpolnjujem vse pogoje za uvrstitev med gospodinjske odjemalce skladno s splošnimi pogoji Elektro energije d.o.o. za oskrbo gospodinjskih odjemalcev z električno energijo oz. zemeljskim plinom. V kolikor so posredovani podatki neresnični oz. nepopolni ali zavajajoči, si pridržujemo pravico do odstopa od pogodbe o oskrbi z električno energijo oz. zemeljskim plinom.

Verifikacijska koda:

* označena polja so obvezna

Zgoraj navedene podatke bo Elektro energija kot upravljavec obdeloval za namene izvajanje aktivnosti na vašo zahtevo (priprava informacij, ponudb, ipd) pred sklenitvijo pogodbe, za izvajanje pogodbe, za izpolnitev zakonskih obveznosti Elektro energije ter zaradi zakonitih interesov, med katere spadajo tudi neposredno trženje in posredovanje osebnih podatkov vključno z obdelavo družbam, ki so z upravljavcem povezane (naštete na spletni strani www.gen-i.si). Vse zakonsko zahtevane informacije v zvezi z obdelavo osebnih podatkov Elektro energija zagotavlja v Pogojih varstva osebnih podatkov.

 

 

Še niste popolnoma prepričani?

Več informacij o zajamčeno nespremenjeni ceni za 12 mesecev dobite na brezplačni številki 080 2808 ali po elektronski pošti moja@elektro-energija.si.