Iskalnik po strani

Naročite dobro energijo

Naročite paket dobre energije za vaš dom.

1 Vaš paket 2 Podatki o odjemalcu 3 Plačnik in naslovnik 4 Pregled
a) Izberite gradnike vašega paketa vezave
Izberite dolžino vezave in dolžino zajamčene nespremenjene cene zemeljskega plina. Zajamčena nespremenjena cena pomeni, da boste vi plačevali enako ceno, četudi se cena na trgu podraži.
Zanesljivo Plin
Zajamčena nespremenjena cena do preklica Brez vezave
€/kWh brez DDV: 0,03063
€/kWh z 22 % DDV: 0,03737

Opomba: Dodatno se zaračunava pavšalni strošek poslovanja – mesečno nadomestilo, ki znaša 0,99 EUR (z upoštevanim 22 % DDV oziroma 0,81 EUR brez DDV). Strošek se zaračunava od 1. 1. 2020 dalje.


Osebne podatke, ki ste nam jih zaupali, bomo obdelovali v sladu s Pogoji varstva osebnih podatkov in Pravili o piškotkih.

b) Izberite dodatne storitve
Vaš paket dobre energije vsebuje:
Plin
Zanesljivo Plin
SEPA direktna bremenitev
Račun po e-pošti
CENA PLINA €/Sm3 brez DDV: 0,32990
€/Sm3 z 22 % DDV: 0,40248
€/kWh brez DDV: 0,03063
€/kWh z 22 % DDV: 0,03737

V okviru ukrepov za blaženje socialnih in gospodarskih posledic širjenja virusa SARS-CoV-2 (COVID-19), sprejetih s strani Agencije za energijo (objava v Ur. l. RS št. 31 z dne 20. 3. 2020) in Vlade RS (objava v Ur. l. RS št. 32 z dne 20. 3. 2020), se gospodinjskim odjemalcem in odjemalcem uvrščenim v odjemno skupino NN brez merjenja moči, za dobave v obdobju od 1. 3. 2020 do 31. 5. 2020, na računu za električno energijo ne bo obračunavala postavka »Obračunska moč« ter »Prispevek za SPTE in OVE«.

Naročilo paketa - povpraševanje

Za uporabnike mobilnih telefonov smo pripravili poenostavljen obrazec za naročanje.

V kolikor želite naročilo oddati preko telefona, izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo dodatna navodila.


*
*
*
*

*


*** Privolitev velja do preklica in jo lahko pisno prekličem kadarkoli na sedežu upravljavca Elektro energija d.o.o., Dunajska cesta 119, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov dpo@gen-i.eu. Obrazec za preklic se nahaja na www.elektro-energija.si.

** Potrjujem, da so posredovani podatki resnični odraz dejanskega stanja ter dovoljujem njihovo uporabo za namen izvajanja pogodbe za dobavo električne energije, oz. zemeljskega plina. Izjavljam, da sem seznanjen s Splošnimi pogoji za dobavo električne energije / Splošnimi pogoji za dobavo plina in se z njimi strinjam. Izjavljam tudi, da izpolnjujem vse pogoje za uvrstitev med gospodinjske odjemalce skladno s splošnimi pogoji Elektro energije d.o.o. za oskrbo gospodinjskih odjemalcev z električno energijo oz. zemeljskim plinom. V kolikor so posredovani podatki neresnični oz. nepopolni ali zavajajoči, si pridržujemo pravico do odstopa od pogodbe o oskrbi z električno energijo oz. zemeljskim plinom.

Verifikacijska koda:

* označena polja so obvezna

Zgoraj navedene podatke bo Elektro energija kot upravljavec obdeloval za namene izvajanje aktivnosti na vašo zahtevo (priprava informacij, ponudb, ipd) pred sklenitvijo pogodbe, za izvajanje pogodbe, za izpolnitev zakonskih obveznosti Elektro energije ter zaradi zakonitih interesov, med katere spadajo tudi neposredno trženje in posredovanje osebnih podatkov vključno z obdelavo družbam, ki so z upravljavcem povezane (naštete na spletni strani www.gen-i.si). Vse zakonsko zahtevane informacije v zvezi z obdelavo osebnih podatkov Elektro energija zagotavlja v Pogojih varstva osebnih podatkov in Pravilih o piškotkih.