Iskalnik po strani

Aktualno


Elektro energija je zmagovalka akcije skupinskega nakupa ZPS »Zamenjaj in prihrani #3«

Naša družba Elektro energija je zmagala v kampanji »Zamenjaj in prihrani #3«, ki jo organizira Zveza potrošnikov Slovenije. 

Na licitaciji smo ponudili najnižjo ceno tako za električno energijo kot za zemeljski plin. V ospredje postavljamo zadovoljstvo odjemalcev in zanesljivo oskrbo. S konkurenčno ponudbo, naprednimi in naravi prijaznimi storitvami ter grajenjem medsebojnega zaupanja utrjujemo dolgoročno sodelovanje z zvestimi odjemalci. Zmaga na licitaciji je odraz našega stabilnega poslovanja in pozornega spremljanja dogajanj na trgu z energenti. 

Prepričani smo, da so tovrstne pobude pozitivne tako za odjemalce kot tudi dobavitelje energentov. Odjemalce spomnijo, da imajo možnost izbire, hkrati pa tudi ozaveščajo o pomenu varčne in učinkovite rabe električne energije in zemeljskega plina. Elektro energija je v kampanji »Zamenjaj in prihrani« sodelovala od samega začetka in vsakokrat zaznala njene dolgoročne pozitivne učinke pri odjemalcih. 

Na letošnji licitaciji skupinskega nakupa smo z odlično predhodno pripravo, podprto z izkušnjam preteklih let, uspeli in jo zaključili z zmago. V podjetju smo na zmago zelo ponosni. Zanjo ste zaslužni tudi naši zvesti odjemalci, ki ste del uspešne skupne zgodbe Dobre energije. 


NA SEZNAM