Iskalnik po strani

Aktualno


Elektro energija z DOBRO ENERGIJO na MOS-u

Pripravili smo presenečenja za gospodinjstva in poslovne odjemalce, podarjamo pa tudi darilne bone za električno energijo. 


Družba Elektro energija je skupaj s partnerjem Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije tudi letos udeleženka sejma MOS - Mednarodni sejem obrti in podjetnosti, ki bo trajal od 13. do 18. septembra v Celju. Pripravili smo presenečenja za gospodinjstva in poslovne odjemalce, podarjamo pa tudi darilne bone za električno energijo. Družba Elektro energija je skupaj s partnerjem Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije tudi letos udeleženka sejma MOS - Mednarodni sejem obrti in podjetnosti, ki bo trajal od 13. do 18. septembra v Celju. 

Pripravili smo presenečenja za gospodinjstva in poslovne odjemalce, podarjamo pa tudi darilne bone za električno energijo. Pridobite jih lahko, če nas obiščite na razstavnem prostoru v 1. nadstropju dvorane L1, razstavni prostor št. 64. 

V kolikor ne utegnete, lahko darilni bon hitro in enostavno naročite s samo nekaj kliki tudi na naši spletni strani www.elektro-energija.si/mos - za unovčenje darilnega bona vnesite promocijsko kodo MOS2016.  

Vljudno vabljeni!


 

 

 

 

 


NA SEZNAM