Iskalnik po strani

Aktualno


Novosti prehoda na nov informacijski sistem

V mesecu septembru smo izvedli prehod na nov informacijski sistem. Ena od pomembnejših sprememb je vzpostavitev pogodbenih računov (PR), ki so nadomestili dosedanje številke odjemnih mest (ŠTOD).


V želji po dodatnem izboljšanju kakovosti storitev in poenostavitvi poslovanja z odjemalci Elektro energije d.o.o. smo v mesecu septembru izvedli prehod na nov informacijski sistem.

S tem smo, med drugim, kot zamenjavo številke odjemnih mest (ŠTOD) za odjemalce električne energije, uvedli pogodbene račune (PR), ki so postali osnova za izdajanje računa odjemalcem električne energije. Pogodbeni računi so opredeljeni s pogodbami in/ali drugimi podatki, ki so vezani na izdajo in pošiljanje računa.

Glavna prednost pogodbenega računa je, da lahko na zahtevo odjemalca vključujejo obračun porabe vseh merilnih mest za električno energijo in odjemnih mest za zemeljski plin za posameznega odjemalca, v kolikor za posamezne pogodbe veljajo enaki plačilni pogoji. S tem poenostavljamo postopek plačevanja obveznosti, saj odjemalec skladno s številko pogodbenega računa prejme le en račun.

V času prehoda na nov informacijski sistem je bila vsaki številki odjemnega mesta za električno energijo dodeljena številka pogodbenega računa (PR). Številka pogodbenega računa torej nadomešča številko odjemnega mesta (ŠTOD), ki se umika iz uporabe.

Številke pogodbenih računov bodo vidne na računih za oskrbo z električno energijo in/ali zemeljskim plinom za mesec september.

Za dodatna pojasnila in pomoč smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 28 08 od ponedeljka do petka med 7. in 20. uro ter v soboto med 7. in 14. uro in na info@elektro-energija.si.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zanesljivo z vami vaš dobavitelj

Elektro energija d.o.o.
www.elektro-energija.si


NA SEZNAM