Iskalnik po strani

Aktualno


Novosti v ponudbi Elektro energije za nižjo ceno električne energije in zemeljskega plina za gospodinjske odjemalce

Elektro energija je svojim gospodinjskim odjemalcem ponudila posebno možnost individualnega nabora ugodnosti in popustov in s tem še ugodnejše cene električne energije in zemeljskega plina. Sočasno kot novost družba Elektro energija skupaj s poslovnimi partnerji odjemalcem ponuja tudi nakup in montažo toplotnih črpalk in IR panelov, izdelavo energetskih izkaznic ter storitev asistence na domu, pri čemer bodo odjemalcem priznani različni popusti. Družba Elektro energija je v celoti prenovila tudi spletno stran.


Elektro energija je konec maja za vse gospodinjske odjemalce pripravila novo možnost še ugodnejše cene električne energije in zemeljskega plina. Po novem si lahko gospodinjski odjemalci izbrane storitve prilagodijo svojim željam in potrebam ter si z individualnim naborom ugodnosti in popustov zagotovijo čim nižjo ceno električne energije in zemeljskega plina.

Gospodinjski odjemalci lahko k svoji izbrani ponudbi dodajo popuste, bonuse ali dodatke: 

  • PLUSE ZA ZVESTE, 
  • PLUS ZA OKOLJE, 
  • NAGRADE in 
  • DODATNE PLUSE: 

za velike odjemalce, za lastnike toplotnih črpalk, električnih avtomobilov, za naročnike asistence in storitev T -2 ter številne druge možnosti in kombinacije.

Sočasno je Elektro energija kot novost skupaj s poslovnimi partnerji vsem odjemalcem ponudila tudi: nakup in montažo toplotnih črpalk in IR panelov ter izdelavo energetskih izkaznic, pri čemer bodo odjemalcem priznani različni popusti, predvsem v obliki bonov, ki jih bodo lahko izkoristili za zmanjšanje računa za električno energijo. Svojim odjemalcem po novem ponuja tudi asistenco, ki jim je na voljo preko klicnega centra na brezplačni telefonski številki: 080 28 08.

Elektro energija je 22. maja v celoti prenovila tudi spletno stran www.elektro-energija.si, kjer si lahko odjemalci oskrbo z električno energijo in zemeljskim plinom enostavno prilagodijo svojim potrebam ter pri tem koristijo zgoraj omenjene popuste, bonuse ali dodatke na podlagi izdelanih informativnih izračunov. Na novo spletno stran je preusmerjena tudi dosedanja stran www.zanesljivo.si.


NA SEZNAM