Iskalnik po strani
Nova storitev za
uporabnike električnih vozil
Zanesljiva E-mobilnost 

Naročilo storitve


Uporaba električnih vozil je okolju prijazna in energetsko učinkovita mobilnost. V Elektro energiji podpiramo uporabnike električnih vozil z ugodnimi cenami polnjenja.

Vsem gospodinjskim odjemalcem elektrike ali plina, ki vozite električno vozilo, omogočamo možnost enostavnega plačila s storitvijo Zanesljiva E-mobilnost

Polnjenje vašega električnega vozila na polnilnicah bo zabeleženo in obračunano na vaši mesečni položnici. Storitev Zanesljiva E-mobilnost vam bo zaračunana na računih za dobavo električne energije oziroma zemeljskega plina za merilno mesto, ki ga označite ob registraciji. 

Ob registraciji ali naknadno lahko naročite večje število kartic, pri čemer se vam bo na računih zaračunala storitev E-mobilnosti za vsako aktivno kartico.

 

Ugodnosti so na voljo našim odjemalcem

Pridružite se nam enostavno in na več načinov.

Naročite preko spleta Pošljite
povpraševanje
Obiščite
poslovalnico


 

PREDNOSTI IN UGODNOSTI STORITVE ZANESLJIVA E-MOBILNOST

 

Ugodna cena polnjenja.

Enostavno plačilo.

Prihranek pri proviziji.

Preprosta uporaba.

Večje število uporabniških kartic.

 

 

NAROČILO JE HITRO IN ENOSTAVNO

V Moji energiji izpolnite obrazec za prijavo na storitev v zavihku Zanesljiva E-mobilnost in ga potrdite.

Naročilo storitve Zanesljiva E-mobilnost


 

 

CENIK STORITVE

Storitev Zanesljiva E-mobilnost za uporabo javnih polnilnih postaj v Sloveniji in na Hrvaškem, ki so vključene v sistem »Gremo na elektriko« upravljavca Elektro Ljubljana in sistem upravljavca Hrvatski Telekom, se vam bo zaračunavala mesečno na računih za dobavo električne energije/zemeljskega plina za vsako uporabniško kartico po ceniku:

Uporabniška kartica je aktivna takoj po prejemu. Storitev uporabe se vam bo začela zaračunavati naslednji mesec od veljavne sklenitve Pogodbe o Zanesljivi E-mobilnosti Elektro energije d.o.o.

 

 

DOKUMENTACIJA

 

 

SEZNAM LOKACIJ POLNILNE INFRASTRUKTURE

 

 

 

Še niste odjemalec Elektro energije?

V kolikor želite storitev Zanesljiva E-mobilnost uporabljati, pa še niste odjemalec Elektro energije, vas vabimo, da si pogledate našo ponudbo za gospodinjstva. Prepričani smo, da boste našli pravo oskrbo za vaše potrebe in življenjski slog.

Še več informacij o Zanesljivi E-mobilnosti najdete v odgovorih na pogosta vprašanja.