Iskalnik po strani
Cenejša elektrika za poslovne odjemalce Izkoristite akcijsko ponudbo in ugodne cene električne energije do 31. decembra 2015, ki je namenjena novim in obstoječim gospodinjskim in poslovnim odjemalcem Elektro energije.
Ugodnosti za naše odjemalce

Še niste med njimi? Pridružite se lahko na več načinov:

IZKORISTITE AKCIJSKO PONUDBO IN SEJEMSKE POPUSTE

V času trajanja 48. Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti, sejem MOS smo za vas pripravili posebne sejemske popuste za električno energijo in zemeljski plin, namenjene novim in obstoječim poslovnim odjemalcem. Akcijsko ponudbo električne ponudbe smo se zaradi odličnega odziva odločili podaljšati do konca leta. 

Akcijsko ponudbo lahko poslovni odjemalci pod enakimi pogoji izkoristite še do 31. 12. 2015.

 

MALA IN SREDNJA PODJETJA
  • Pridobite zanesljiv vir energije in ugodno ponudbo!
  • Akcijska ponudba velja ob podpisu pogodbe do 31. 12. 2015 za obdobje 12 mesecev.
  • V kolikor je vaša priključna moč nad 41 kW ali poraba večja kot 30.000 Sm3, vam bomo pripravili individualno ponudbo .
PREVERI PAKETE
IMETNIKI KARTICE MOZAIK PODJETNIH
  • Za člane Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, ki ste imetniki kartice Mozaik podjetnih, smo pripravili akcijske cene električne energije.
  • Izkoristite izjemno ugodno ponudbo in nespremenjene cene za obdobje 12 mesecev!
  PREVERI PONUDBO

 

 

 

AKCIJSKA PONUDBA ZA MALA IN SREDNJA PODJETJA
 

Akcijska ponudba elektrike do konca 2015

Do 31. decembra 2015 naročite električno energijo po zares ugodnih cenah!  Akcija velja za vse male poslovne odjemalce, ne glede na vašo priključno moč.

   

  

POVPRAŠEVANJE

  

 • Elektrika
  Elektrika do 40 kW
 • SPLET
 • Osnovni svetovalni paket

Ker je vaš posel vsak dan odvisen od zanesljive dobave električne energije, je bistveno, da si izberete zanesljivega partnerja. Mi vam bomo pomagali izbrati ponudbo po vaši meri in vam prihranili čas in denar za rast vašega posla.

V času sejma MOS oz od od 8. septembra do 31. decembra 2015 smo za vas pripravili akcijsko ponudbo z znižanimi cenami električne energije, ki velja za vse male poslovne odjemalce, ne glede na vašo priključno moč.


 

 

 

AKCIJSKA PONUDBA ZA IMETNIKE KARTICE MOZAIK PODJETNIH

Akcijska ponudba za lastnike kartice Mozaik podjetnih

Za člane Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, ki ste imetniki kartice Mozaik podjetnih, smo pripravili akcijsko ponudbo električne energije in zemeljskega plina, ki velja v času sejma MOS oz. od 8. septembra do 31. oktobra 2015.