Iskalnik po strani
Do 50€ popusta v času sejma MOS Izkoristite akcijsko ponudbo v času sejma MOS oz. od 8. do 30. septembra 2015, ki je namenjena novim in obstoječim odjemalcem Elektro energije. Naroči tukaj

IZKORISTITE NAŠO CELOVITO PONUDBO IN SEJEMSKI POPUST

V času sejma MOS oziroma od 8. do 30. septembra 2015 smo za vas pripravili akcijsko ponudbo, s katero lahko pridobite brezplačno elektriko za en mesec v višini do 50 €

Z naročilo in podpisom pogodbe za paket Akcijska ponudba - pridobite brezplačno elektriko v času sejma MOS si zagotovite izjemno ugodno ceno električne energije za 24 mesecev, izbrane storitve in prihranke ter poseben sejemski popust v višini porabljene električne energije v mesecu avgustu 2015 (do 50 €).

Znižajte si račun tudi z različno kombinacijo popustov in bonusov
 • Toplotne črpalke: lastniki toplotnih črpalk se lahko ogrevate ceneje, 6 % na mesec. Ob nakupu toplotne črpalke pa vam nudimo celovito rešitve na ključ po ugodnih cenah in popust na električno energijo v višini 15 % od vrednosti toplotne črpalke. 
 • Veliki odjemalci: če v gospodinjstvu porabite več kot 5.000 kWh/leto, lahko prihranite 4 % na mesec
 • E-mobilnost: vse, ki vozite električni avto in mislite na okolje, bomo podprli z ugodno ceno elektrike, s katero lahko prihranite 5 % na mesec
 • Sinergija partnerji: za naročnike T2 in Elektro energije nudimo partnerki popust, 1 % na mesec
 • Elektrika + Plin: odjemalci obeh energentov boste prihranili 1 % na mesec
 • SEPA direktna bremenitev, skupni račun za elektriko in plin ter račun po e-pošti so bonusi, s katerimi si še dodatno znižate račun, zmanjšate stroške plačevanja položnic in si olajšate poslovanje. 
 • Pripravili pa smo tudi dodatne rešitve pri oskrbi z energenti: energetsko izkaznico (ob nakupu prejmete bon za električno energijo v vrednosti 10 % od vrednosti) in IR panele (ob nakupu prejmete bon za električno energijo v vrednosti 15 % vrednosti panelov). 
Ugodnosti so na voljo našim naročnikom

Če bi želeli to postati, lahko to enostavno storite na več načinov.

Naroči preko spleta Pošljite
povpraševanje
Obiščite
poslovalnico

 

 

PRIDOBITE BREZPLAČNO ELEKTRIČNO ENERGIJO ZA EN MESEC


Pogoji akcijske ponudbe v času sejma MOS oz od 8. do 30. septembra 2015
 • Akcijska ponudba velja za nove in obstoječe odjemalce Elektro energije, ki v času akcije od 8. do 30. septembra 2015 posredujete naročilo na akcijsko ponudbo in nato sklenete pogodbo za oskrbo Zanesljivo elektrika 24 z izbranimi storitvami in prihranki. 
 • Popust v obliki brezplačne električne energije za en mesec se nanaša samo na dobavljeno električno energijo, ki je na računu prikazana na postavki Energija, brez DDV. Omrežnina, prispevki in ostale dajatve niso predmet popusta. Osnova za izračun akcijskega popusta bo račun za porabljeno električno energijo v mesecu avgustu 2015. Novi naročniki Elektro energije morajo k naročilu na akcijsko ponudbo obvezno priložiti kopijo le-tega oziroma račun poslati po pošti na naslov Elektro energija d.o.o., Slovenska cesta 58, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov: info@elektro-energija.si. Višina popusta bo izračunana na podlagi zaračunane električne energije po ceni za VT in MT oziroma ET za mesec avgust 2015, vendar višina popusta ne more preseči 50 EUR, brez DDV. 
 • Akcijski popust bo upoštevan na prvem možnem računu za električno energijo, izdanem s strani Elektro energije d.o.o., po sklenitvi ustrezne pogodbe o oskrbi z energenti oz. pri že obstoječih odjemalcih Elektro energije d.o.o. s sklenjeno pogodbo za oskrbo Zanesljivo elektrika 24, po prejemu naročila.
 • Do popusta, določenega s to akcijo (znesek akcijskega popusta), so upravičeni novi ali obstoječi odjemalci, ki sklenejo pogodbo na podlagi akcijske ponudbe. V primeru predčasnega odstopa od pogodbe mora odjemalec vrniti Elektro energiji d.o.o. znesek akcijskega popusta.