Iskalnik po strani

Hvala!

Uspešno ste oddali naročilo.

Na e-naslov, ki ste ga vnesli ob naročilu, smo vam poslali dokumentacijo, vezano na vaše naročilo. 

Potrudili se bomo, da bomo kar najhitreje izvedli vse potrebno za čimprejšnjo realizacijo vašega naročila.Če e-pošte niste prejeli nam pišite na info@elektro-energija.si,
ali pa nas pokličite na številko klicnega centra.


 

 

UGODNA PONUDBA ELEKTRIČNE ENERGIJE ZA LASTNIKE TOPLOTNIH ČRPALK

Lastniki toplotnih črpalk pri nas dobite posebej ugodno ponudbo električne energije – poleg že tako najnižje cene elektrike, ki vam jo zagotavljamo za 12 mesecev, vam nudimo še dodatnih 6 % popusta na ceno električne energije. Z dodatnimi opcijami pa lahko prihranite še več.

Toplotne črpalke

Izkoristite posebno ponudbo za lastnike toplotnih črpalk in se ogrevajte še ceneje!

Prihranite

101,59 € / leto*

NAROČI Prilagodi »
  • Elektrika
    Zanesljivo elektrika 12
  • Toplotna črpalka (Črpalka)
  • SEPA direktna bremenitev (SEPA)
  • Račun po e-pošti (Eračun)

Želite poceni ogrevanje po svoji meri? Lastniki toplotnih črpalk pri nas dobite posebej ugodno ponudbo električne energije – poleg že tako najnižje cene elektrike, ki vam jo zagotavljamo za 12 mesecev, vam nudimo še dodatnih 6 % popusta na ceno električne energije. Z dodatnimi opcijami pa lahko prihranite še več.

*Letni prihranek je izračunan kot razlika med letno vrednostjo izbrane oskrbe z električno energijo pri Elektro energiji in slovenskim povprečjem (vir: Agencija za energijo). Pri izračunu je bilo upoštevano povprečno slovensko gospodinjstvo z višjo porabo (npr. ogrevanje s toplotno črpalko) z letno porabo 7.500 kWh.