Iskalnik po strani
Darilni boni za zveste odjemalce Elektro energije

Nagrajujemo zvestobo z dobro energijo!

Z darilnim bonom, ki ste ga prejeli, zvestim odjemalcem Elektro energije podarjamo dobroimetje za električno energijo. Ker želimo, da se dobra energija širi, lahko bon izkoristite vi, ali pa ga podarite naprej.

AKTIVIRAJ DARILNI BON
Bon je unovčljiv do vključno 30. 6. 2017 za odjemalce, ki imajo v času unovčevanja sklenjeno veljavno pogodbo o dobavi električne energije z Elektro energijo d.o.o. Bon v višini 20 EUR bo obračunan na dveh mesečnih računih Elektro energije d.o.o. za električno energijo, vsakokrat v višini po 10 EUR. Obračunana vrednost bona se odšteje od zneska celotnega računa pred upoštevanim DDV.

Bon lahko unovčite naši gospodinjski in poslovni odjemalci. V kolikor ste prejeli darilni bon in še niste naš odjemalec, lahko to postanete - izberite si željen paket oskrbe ter se nam pridružite.

KAKO UNOVČITE DARILNI BON?

Vpišite številko merilnega mesta, številko računa za električno energijo, ki ni starejši od treh mesecev ter kontaktne podatke. Gospodinjske odjemalce prosimo, da vpišete tudi davčno številko in naslov stalnega prebivališča. Skladno z Zakonom o dohodnini se darilni bon namreč všteva v vašo davčno osnovo, če vrednost darila presega 42 EUR oziroma če skupna vrednost daril prejetih s strani Elektro energije v davčnem obdobju presega 84 EUR. V tem primeru smo dolžni za vas izračunati in plačati akontacijo dohodnine po stopnji 25%.

Ob kliku na gumb »Aktiviraj darilni bon« se bodo vaši podatki zabeležili v naš sistem, vi pa boste po e-pošti prejeli potrditev o aktiviranju darilnega bona. Dobroimetje bo upoštevano na prvem možnem računu za električno energijo, predvidoma naslednji mesec od meseca aktiviranja darilnega bona.

Koda darilnega bona je unikatna, zato jo lahko unovčite samo enkrat. Če dobroimetja ne porabite do 30. 6. 2017, poteče.

 

Oprostite, rok za unovčenje bona je potekel.