Iskalnik po strani

Aktualno


Obvestilo za odjemalce


Obveščamo vas, da bo poslovalnica v Kočevju do nadaljnjega zaprta.


Obvestilo za odjemalce – izdaja računov z zamudo

Cenjene odjemalce električne energije in zemeljskega plina obveščamo, da boste posamezni odjemalci prejeli mesečne račune z nekajdnevno zamudo.


Nova obračunska enota za zemeljski plin je kWh

V skladu z novo uredbo o delovanju trga z zemeljskim plinom se zemeljski plin po novem obračunava v energijski enoti in ne več v volumenski kot doslej, kar bo odjemalcem omogočalo lažje primerjanje stroškov z drugimi energenti. 


Obvestilo za odjemalce - računi z zamudo

Obveščamo vas, da boste nekateri odjemalci električne energije in zemeljskega plina prejeli mesečne račune kasneje kot običajno, v določenih primerih lahko tudi šele čez mesec dni.


Sprememba sedeža Elektro energije d.o.o.

Novi poslovni naslov družbe je Dunajska cesta 119, 1000 Ljubljana.


Obračunavanje električne energije na dan 2. januar 2017

Zakon o spremembi Zakona o praznikih in dela prostih dnevih v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št. 83/2016, z dne 23. 12. 2016) določa, da je 2. januar v Republiki Sloveniji dela prost dan.
S strani SODO sistemskega operaterja distribucijskega omrežja z električno energijo, d.o.o. je bila sprememba dnevnih obdobij pri obračunavanju omrežnine urejena daljinsko za merilna mesta, ki so vključena v sistem naprednega merjenja.


Obvestilo o spremembi cene omrežnine

 

 Od 1. 1. 2017 veljajo spremenjene cene omrežnine za električno energijo in moč, na posameznih geografskih območjih pa veljajo tudi spremenjene cene omrežnine za odjemalce zemeljskega plina. 


Nova obračunska enota za zemeljski plin kWh

V skladu z novo Uredbo o delovanju trga z zemeljskim plinom se bo plin od 1. januarja 2017 dalje po novem obračunaval v energijskih enotah kWh ali MWh in ne več v Sm3 kot doslej, kar bo uporabniku omogočalo lažje primerjanje stroškov z drugimi energenti.


Praznični delovni čas poslovalnic in klicnega centra

Preverite praznične delovne čase poslovalnice v Ljubljani ter brezplačne telefonske številke. 
V ponedeljek, 26. 12. 2016, ter od petka 30. 12. 2016, pa do vključno ponedeljka 2. 1. 2017, bodo vse poslovalnice Elektro energije zaprte.


Inovativna storitev GEN-I Sonce za energetsko samooskrbo

Inovativna storitev GEN-I Sonce za energetsko samooskrbo

Družba GEN-I je v Stari mestni elektrarni premierno predstavila novo storitev GEN-I Sonce, ki bo gospodinjstvom in malim podjetnikom v Sloveniji v partnerstvu z Elektro energijo in drugimi slovenskimi podjetji bistveno poenostavila odločitev za samooskrbo z električno energijo, pridobljeno iz Sonca.