Iskalnik po strani

Aktualno


Obvestilo za odjemalce – poslovalnici Novo mesto in Trbovlje

Cenjene odjemalce Elektro energije d. o. o. obveščamo, da bosta Poslovalnici Novo mesto in Trbovlje v sredo 16.5. in v petek 18.5. 2018 zaprti.  

Vse potrebno lahko hitro in enostavno uredite na portalu Moja energija, po elektronski pošti na naslovu moja@elektro-energija.si ali na brezplačni telefonski številki 080 2808, od ponedeljka do petka med 8:00 in 20:00 uro in ob sobotah med 8:00 in 14:00 uro. 


Obvestilo za odjemalce o varstvu osebnih podatkov

V Evropski uniji s 25. 5. 2018 pričnejo veljati spremembe predpisov s področja varstva osebnih podatkov z namenom poenotenja pravil, predvsem pa zagotavljanja skrbnega ravnanje z osebnimi podatki. 

V Elektro energiji bomo, enako kot doslej, s podatki odjemalcev tudi v prihodnje ravnali odgovorno in skrbno, ter v skladu s sprejeto Splošno uredbo o varovanju osebnih podatkov (GDPR) zadostili najvišjim standardom varovanja osebnih podatkov posameznikov.


Obvestilo za odjemalce - povečano število klicev

Obveščamo vas, da v našem klicnem centru na številki 080 2808 zaradi izjemno povečanega števila klicev in elektronskih sporočil prihaja do čakalnih vrst in zamud pri odgovorih. Vljudno vas prosimo za potrpežljivost. V kolikor želite zgolj sporočiti števčno stanje, vam svetujemo, da ga oddate na portalu Moja energija. Prijava je hitra in enostavna.

Obvestilo za odjemalce – poslovalnici Trbovlje in Novo mesto

Cenjene odjemalce Elektro energije d.o.o. obveščamo, da bosta Poslovalnici Trbovlje in Novo mesto v ponedeljek, 30.4.2018 zaprti. 

Vse potrebno lahko hitro in enostavno uredite na portalu Moja energija ali na brezplačni telefonski številki 080 2808 v času uradnih ur, ki so objavljene tukaj.


Uvedba nove oznake za merilno mesto

Na podlagi Akta o identifikaciji entitet v elektronski izmenjavi podatkov med udeleženci na trgu z električno energijo in zemeljskim plinom je bila uvedena nova oznaka za merilno mesto (GS1 GSRN).

Obvestilo za odjemalce - povečano število klicev

Obveščamo vas, da v našem klicnem centru na številki 080 2808 zaradi izjemno povečanega števila klicev in elektronskih sporočil prihaja do čakalnih vrst in zamud pri odgovorih. Vljudno vas prosimo za potrpežljivost.

 

V kolikor želite zgolj sporočiti števčno stanje, vam svetujemo, da ga oddate na portalu Moja energija. Prijava je hitra in enostavna.


Obvestilo za odjemalce - poslovalnica Trbovlje

Cenjene odjemalce Elektro energije d.o.o. obveščamo, da bo Poslovalnica Trbovlje od 9.4.2018 do vključno 10.4.2018 zaprta. 
Vse potrebno lahko hitro in enostavno uredite na brezplačni telefonski številki 080 28 08 ali po elektronski pošti moja@elektro-energija.si.


Obvestilo za odjemalce - poslovalnica Novo mesto

Spoštovani,

cenjene odjemalce Elektro energije d.o.o. obveščamo, da bo Poslovalnica NOVO MESTO v petek, 06.04.2018 ZAPRTA.        

Vse potrebno lahko hitro in enostavno uredite na brezplačni telefonski številki 080 28 08 od ponedeljka do petka od 8:00 do 20:00 ure in ob sobotah od 8:00 do 14:00 ure ali po elektronski pošti moja@elektro-energija.si.


OBVESTILO ZA ODJEMALCE - POSLOVALNICA TRBOVLJE

Spoštovani,

cenjene odjemalce Elektro energije d.o.o. obveščamo, da bo Poslovalnica Trbovlje dne 30.3. 2018 zaprta.


OBVESTILO ZA ODJEMALCE

Spoštovani,

cenjene odjemalce Elektro energije d.o.o. obveščamo, da bo Poslovalnica NOVO MESTO 

OD 26.03. DO VKLJUČNO  28.03.2018 ZAPRTA.