Iskalnik po strani

Aktualno


Nagradna igra z glavno nagrado sesalnik iRobot

Nagradna igra z glavno nagrado sesalnik iRobot

Dobro energijo je zmeraj dobro deliti naprej. Zaupajte nam, komu jo podarjate in z malo sreče je sesalnik iRobot Roomba lahko vaš.

Novosti v ponudbi Elektro energije

Svojim gospodinjskim odjemalcem ponujamo posebno možnost individualnega nabora ugodnosti in popustov in s tem še ugodnejše cene električne energije in zemeljskega plina. Sočasno kot novost ponujamo tudi nakup in montažo toplotnih črpalk in IR panelov, izdelavo energetskih izkaznic ter storitev asistence na domu, pri čemer vam priznamorazlične popuste. Za vas smo v celoti prenovili tudi spletno stran.


Novosti v ponudbi Elektro energije za nižjo ceno električne energije in zemeljskega plina za gospodinjske odjemalce

Elektro energija je svojim gospodinjskim odjemalcem ponudila posebno možnost individualnega nabora ugodnosti in popustov in s tem še ugodnejše cene električne energije in zemeljskega plina. Sočasno kot novost družba Elektro energija skupaj s poslovnimi partnerji odjemalcem ponuja tudi nakup in montažo toplotnih črpalk in IR panelov, izdelavo energetskih izkaznic ter storitev asistence na domu, pri čemer bodo odjemalcem priznani različni popusti. Družba Elektro energija je v celoti prenovila tudi spletno stran.


Celo leto brezplačne elektrike za Ireno Trontelj!

Uspešno smo zaključili veliko nagradno igro za naše zveste kupce, ki so se potegovali za celo leto brezplačne elektrike: Elektro energija in 1nadan.si vam podarita elektriko.

Nagrajujemo vas, ker vaše mnenje šteje

Anketa o spletnih straneh Elektro energije je zaključena. Vaši odgovori nam bodo v veliko pomoč pri izboljševanju naših storitev za odjemalce. Vsem sodelujočim se najlepše zahvaljujemo za sodelovanje.

Najhitrejše bomo tudi nagradili s priročnimi merilniki za merjenje porabe električne energije.