Iskalnik po strani

Aktualno


Zagotovite si lasten vir električne energije iz obnovljivih virov energije

Če bo naprava za samooskrbo pravilno dimenzionirana, lastnik naprave praktično ne bo imel stroškov z električno energijo, saj jo bo na letni ravni proizvedel toliko, kot jo bo tudi porabil. Edini strošek, ki ostane za lastnike naprave je strošek omrežnine, ki je vezan na odjemno mesto (obračunska moč).


Sesalnik iRobot je prejela Valentina Hrastnik iz Velenja

Sesalnik iRobot je prejela Valentina Hrastnik iz Velenja

Uspešno smo zaključili nagradno igro družbe Elektro energija "Napolnite dan z dobro energijo in osvojite sesalnik iRobot!", v kateri so tokrat sodelovali poslušalci Radia 1.


Novost pri UPN - mesečno spreminjajoča referenca

Upoštevajte spremembo pri izpolnjevanju UPN nalogov v poljih referenca prejemnika.


Obvestilo o delovanju poslovalnic Elektro energije v petek, 26. 6. 2015

Obveščamo vas, da bodo v petek, 26. 6. 2015, naše poslovalnice v Ljubljani, Trbovlju, Kočevju in Novem mestu zaradi kolektivnega dopusta zaprte.


Nadgradnja informacijskega sistema

V soboto, 20.6.2015, bomo med 14. in 22. uro izvajali nadgradnjo informacijskega sistema Elektro energije.


Sprememba obračunavanja prispevkov za električno energijo iz obnovljivih virov (OVE+SPTE)

V vladni proceduri je predlog spremenjene uredbe, s katero bodo na novo določeni mesečni prispevki za subvencioniranje proizvodnje električne energije iz obnovljivih virov (OVE+SPTE) za gospodinjstva ter mala in srednja podjetja.


Nagradna igra z glavno nagrado sesalnik iRobot

Nagradna igra z glavno nagrado sesalnik iRobot

Dobro energijo je zmeraj dobro deliti naprej. Zaupajte nam, komu jo podarjate in z malo sreče je sesalnik iRobot Roomba lahko vaš.

Novosti v ponudbi Elektro energije

Svojim gospodinjskim odjemalcem ponujamo posebno možnost individualnega nabora ugodnosti in popustov in s tem še ugodnejše cene električne energije in zemeljskega plina. Sočasno kot novost ponujamo tudi nakup in montažo toplotnih črpalk in IR panelov, izdelavo energetskih izkaznic ter storitev asistence na domu, pri čemer vam priznamorazlične popuste. Za vas smo v celoti prenovili tudi spletno stran.


Novosti v ponudbi Elektro energije za nižjo ceno električne energije in zemeljskega plina za gospodinjske odjemalce

Elektro energija je svojim gospodinjskim odjemalcem ponudila posebno možnost individualnega nabora ugodnosti in popustov in s tem še ugodnejše cene električne energije in zemeljskega plina. Sočasno kot novost družba Elektro energija skupaj s poslovnimi partnerji odjemalcem ponuja tudi nakup in montažo toplotnih črpalk in IR panelov, izdelavo energetskih izkaznic ter storitev asistence na domu, pri čemer bodo odjemalcem priznani različni popusti. Družba Elektro energija je v celoti prenovila tudi spletno stran.