Iskalnik po strani

Aktualno


Brezplačna električna energija za gospodinjstva in številni sejemski popusti še do konca oktobra

V času trajanja  48. Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti, sejem MOS in vključno do konca meseca oktobra, je družba Elektro energija pripravila akcijsko ponudbo brezplačne električne energijo za gospodinjske odjemalce in posebne sejemske popuste za električno energijo in zemeljski plin za poslovne odjemalce.

Zaradi odličnega odziva odjemalcev smo akcijo podaljšali. Brezplačno električno energijo in druge popuste lahko pridobite do konca oktobra, torej do vključno 31.10.2015.


Spletno mesto Elektro energije zmagalo na testu digitalne komunikacije prodajalcev električne energije

Revija Marketing Magazin je objavila rezultate primerjalnega testa digitalne komunikacije šestih največjih slovenskih prodajalcev električne energije. 


Nove cene prispevka OVE+SPTE

Sprejeta nova uredba o načinu določanja in obračunavanja prispevkov za zagotavljanje podpor proizvodnji električne energije v soproizvodnji z visokim izkoristkom in iz obnovljivih virov.


Elektro energija sodeluje v projektu odpisa dolga najšibkejšim

Družba Elektro energije je podpisala Sporazum o izvedbi odpusta dolgov, v okviru katerega bo svojim socialno najšibkejšim dolžnikom odpisala dolgove, ki so nastali do 31. decembra 2013. Za enkraten odpis dolgov bo mogoče zaprositi od 3. avgusta do najkasneje 31. oktobra 2015.


Zagotovite si lasten vir električne energije iz obnovljivih virov energije

Če bo naprava za samooskrbo pravilno dimenzionirana, lastnik naprave praktično ne bo imel stroškov z električno energijo, saj jo bo na letni ravni proizvedel toliko, kot jo bo tudi porabil. Edini strošek, ki ostane za lastnike naprave je strošek omrežnine, ki je vezan na odjemno mesto (obračunska moč).


Sesalnik iRobot je prejela Valentina Hrastnik iz Velenja

Sesalnik iRobot je prejela Valentina Hrastnik iz Velenja

Uspešno smo zaključili nagradno igro družbe Elektro energija "Napolnite dan z dobro energijo in osvojite sesalnik iRobot!", v kateri so tokrat sodelovali poslušalci Radia 1.


Novost pri UPN - mesečno spreminjajoča referenca

Upoštevajte spremembo pri izpolnjevanju UPN nalogov v poljih referenca prejemnika.


Obvestilo o delovanju poslovalnic Elektro energije v petek, 26. 6. 2015

Obveščamo vas, da bodo v petek, 26. 6. 2015, naše poslovalnice v Ljubljani, Trbovlju, Kočevju in Novem mestu zaradi kolektivnega dopusta zaprte.


Nadgradnja informacijskega sistema

V soboto, 20.6.2015, bomo med 14. in 22. uro izvajali nadgradnjo informacijskega sistema Elektro energije.


Sprememba obračunavanja prispevkov za električno energijo iz obnovljivih virov (OVE+SPTE)

V vladni proceduri je predlog spremenjene uredbe, s katero bodo na novo določeni mesečni prispevki za subvencioniranje proizvodnje električne energije iz obnovljivih virov (OVE+SPTE) za gospodinjstva ter mala in srednja podjetja.