Iskalnik po strani

Aktualno


Celo leto brezplačne elektrike za Ireno Trontelj!

Uspešno smo zaključili veliko nagradno igro za naše zveste kupce, ki so se potegovali za celo leto brezplačne elektrike: Elektro energija in 1nadan.si vam podarita elektriko.

Nagrajujemo vas, ker vaše mnenje šteje

Anketa o spletnih straneh Elektro energije je zaključena. Vaši odgovori nam bodo v veliko pomoč pri izboljševanju naših storitev za odjemalce. Vsem sodelujočim se najlepše zahvaljujemo za sodelovanje.

Najhitrejše bomo tudi nagradili s priročnimi merilniki za merjenje porabe električne energije.Elektro energija donator meseca decembra

Družba Elektro energija že od leta 2012 podpira projekt Botrstvo v Sloveniji in je letos ponosni donator meseca decembra. 


Za obrtnike in podjetnike nižje cene energentov

Za vse aktivne člane Obrtne zbornice Slovenije smo v okviru kartice Mozaik podjetnih pripravili zelo ugodno ponudbo električne energije in zemeljskega plina.


Pri oddaji stanja števca na avtomatski odzivnik navedite številko merilnega mesta

Pri sporočanju stanja števca na avtomatski odzivnik brezplačne telefonske številke 080 28 08 namesto številke odjemnega mesta vnesete številko merilnega mesta.


Novosti prehoda na nov informacijski sistem

V mesecu septembru smo izvedli prehod na nov informacijski sistem. Ena od pomembnejših sprememb je vzpostavitev pogodbenih računov (PR), ki so nadomestili dosedanje številke odjemnih mest (ŠTOD).