Iskalnik po strani

Aktualno


Delovni čas med prazniki

Družba Elektro energija obvešča svoje odjemalce da bo 24. 12. in 31. 12. 2015 klicni center, na telefonski številki 080 28 08, na voljo od 7. do 14. 30 ure. V četrtek, 31. 12. 2015 bo poslovalnica v Ljubljani zaprta.


Podaljšanje polnega certifikata DPP

Na Gospodarski zbornici Slovenije je Skupina Elektro Ljubljana 15. decembra 2015 prejela posebno zahvalo ob podaljšanju polnega certifikata, ki ga podeljuje Ekvilib Inštitut.


Zlati NETKO za spletno mesto Elektro energije

Zlati NETKO za spletno mesto Elektro energije

Spletni nastop Elektro energije je po mnenju žirije najboljši digitalni projekt 2015 v kategoriji »Predstavitve podjetij in korporativno komuniciranje«.


Elektro energija bo odpisala celotni dolg upravičencem

V skladu z Zakonom o pogojih za izvedbo ukrepa odpusta dolgov in podpisanim Sporazumom o pomoči najšibkejšim bo družba Elektro energija odpisala celotni dolg vsem upravičencem, ki so pravočasno vložili vlogo in izpolnjujejo vse zahtevane pogoje za odpust dolga.


Z odločbo senata AVK zelena luč združitvi GEN-I in Elektro energije

Z odločbo senata AVK zelena luč združitvi GEN-I in Elektro energije

Z odločbo senata AVK zelena luč združitvi GEN-I in Elektro energije. Združitev končnim odjemalcem prinaša višjo kakovost storitev in bolj konkurenčne pogoje.


Sprememba na računu za električno energijo

Z oktobrskimi računi za električno energijo »Dodatek za Borzen« zamenjuje »Prispevek za delovanje operaterja trga«.


Brezplačna električna energija za gospodinjstva in številni sejemski popusti še do konca oktobra

V času trajanja  48. Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti, sejem MOS in vključno do konca meseca oktobra, je družba Elektro energija pripravila akcijsko ponudbo brezplačne električne energijo za gospodinjske odjemalce in posebne sejemske popuste za električno energijo in zemeljski plin za poslovne odjemalce.

Zaradi odličnega odziva odjemalcev smo akcijo podaljšali. Brezplačno električno energijo in druge popuste lahko pridobite do konca oktobra, torej do vključno 31.10.2015.


Spletno mesto Elektro energije zmagalo na testu digitalne komunikacije prodajalcev električne energije

Revija Marketing Magazin je objavila rezultate primerjalnega testa digitalne komunikacije šestih največjih slovenskih prodajalcev električne energije. 


Nove cene prispevka OVE+SPTE

Sprejeta nova uredba o načinu določanja in obračunavanja prispevkov za zagotavljanje podpor proizvodnji električne energije v soproizvodnji z visokim izkoristkom in iz obnovljivih virov.


Elektro energija sodeluje v projektu odpisa dolga najšibkejšim

Družba Elektro energije je podpisala Sporazum o izvedbi odpusta dolgov, v okviru katerega bo svojim socialno najšibkejšim dolžnikom odpisala dolgove, ki so nastali do 31. decembra 2013. Za enkraten odpis dolgov bo mogoče zaprositi od 3. avgusta do najkasneje 31. oktobra 2015.