Iskalnik po strani

ASISTENCA

Potrebujete vedno dosegljivo in hitro odzivno asistenco za pomoč ali nasvet 24 ur na dan in vse dni v letu? Potem je naša Asistenca prava za vas. Uredili vam bomo mojstre za sanacijo urgentnih popravil, pomagali poiskati partnerja za prenovo ali svetovali glede sobotnih izletov in najbližjih odprtih črpalk. In še mnogo več!

Prodajalec - izvajalec storitve Asistenca za Elektro energijo:
Razvojni center komunikacijskih tehnologij Savinja Žalec d.o.o., Aškerčeva ulica 4a, 3310 Žalec. Več o izdelkih in storitvah prodajalca ter splošni pogoji >

 

URGENTNA POPRAVILA

V najkrajšem možnem času vam pomagamo rešiti nepredvidljive in neprijetne situacije. V primeru izgubljenih ključev, težav z napeljavami, požarov ali poškodb nepremičnine zaradi naravnih pojavov ali vandalizma vam bomo zagotovili pravega mojstra, ki bo nastalo situacijo uredil v najkrajšem možnem času. Vse, kar morate storiti, je, da pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 28 08 in izberite asistenco.

NAROČI ASISTENCO

Brezplačna telefonska številka
080 28 08

 

24 ur na dan,
vse dni v letu!

KVALITETNE ADAPTACIJE

Želite prenoviti hišo, stanovanje, urediti okolico ali pa generalno počistiti stanovanje? Ste kupili nov električni aparat, ki ga je treba priklopiti? Želite zamenjati bojler, radiator ali očistiti cisterno? Pokličite Asistenco, kjer vam bomo pomagali pri pridobivanju informacij in konkurenčnih ponudb, da boste lažje izbrali najboljšega mojstra. Pokličite brezplačno telefonsko številko 080 28 08.

 

KVALITETNO PREŽIVLJANJE PROSTEGA ČASA

Asistenca vam pomaga tudi takrat, ko vam zmanjka idej za sobotni izlet, razvajanje in sprostitev ali časa za iskanje informacij o aktualnih dogodkih in prireditvah. Ponudimo vam lahko tudi informacije o delovnem času in telefonskih številkah trgovin, servisov, gostinskih lokalov, lekarn in tudi vozne rede avtobusov in vlakov, prometne informacije ter odpiralne čase bencinskih črpalk, vulkanizerjev in avtomehanikov.

Naroči Asistenco

Za le 0,98 EUR na mesec!