Iskalnik po strani
IR paneli IR paneli so energetsko varčni in estetski način ogrevanja prostorov. Prostore polepšajo, njihova toplota pa je zdravju prijazna.

Prihranite do 60% pri stroških za ogrevanje, do konca 2016 pa izkoristite tudi akcijsko ponudbo!
Oddaj povpraševanje

Proizvajalec in prodajalec IR panelov za Elektro energijo:
EPAN d.o.o., Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana. Več o izdelkih in storitvah prodajalca ter splošni pogoji >


PRIHRANITE PRI OGREVANJU IN ELEKTRIKI

Ob nakupu IR panelov pri Elektro energiji vam nudimo 20 % popusta na kupljene IR panele Etop v obliki vrednostnega bona za električno energijo*. IR paneli imajo tudi 50 let življenjske dobe, zato je investicija v IR panele dolgoročna. IR paneli pretvorijo 98 % električne energije v toploto in tako nudijo tudi do 60 % cenejše ogrevanje – v primerjavi s kurilnim oljem.

20 % popusta* na kupljene IR panele ETOP
v obliki vrednostnega bona za
električno energijo!

  

Akcijska ponudba ob nakupu IR panelov do konca leta 2016

* Kupec IR panelov pri partnerskem podjetju Epan d.o.o. dobi 20 % popusta na kupljene IR panele ETOP v obliki vrednostnega bona, ki ga predloži Elektro energiji za popust pri plačilu električne energije. Skupaj s partnerskim podjetjem omogočamo tudi obročno odplačevanje do 24 mesecev. Akcijska ponudba velja od 7. 11. 2016 do 31. 12. 2016 za obstoječe in nove odjemalce Elektro energije. 

Polepšajte dom 

Montaža IR panelov v stanovanju ali hiši ne zahteva večjih posegov, z inovativnimi možnostmi oblikovanja pa jih lahko vsakemu prostoru individualno prilagodite – tako v vaše prostore poleg toplote zraka prinesejo tudi estetsko toploto.

Zdrava toplota

IR paneli prinašajo zdravju prijaznejši način ogrevanja, saj je njihova toplota podobna sončni, po prostoru pa se razporedi enakomerno in blagodejno vpliva na počutje stanovalcev. Toplota IR panelov zraka ne izsušuje, pripomore pa k sušenju vlažnih zidov in s tem h kvaliteti življenja v prostih, kjer jih uporabljate. Enakomerna razporeditev toplote tudi ne povzroča kroženja prašnih delcev, kar je ugodno za astmatike.

Želite več informacij?

Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja in vam pripravili ponudbo.

Pošlji
povpraševanje
Obišči
poslovalnico

 

Naročilo na brezplačni ogled objekta za namen namestitve IR panelov

*
*
*
*
*
*
*
*
Verifikacijska koda:

* označena polja so obvezna