Iskalnik po strani
IR paneli IR paneli so energetsko varčni in estetski način ogrevanja prostorov. Prostore polepšajo, njihova toplota pa je zdravju prijazna Oddaj povpraševanje

Prodajalec IR panelov za Elektro energijo:
EPAN d.o.o., Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana. Več o izdelkih in storitvah prodajalca ter splošni pogoji >


PRIHRANITE PRI OGREVANJU IN ELEKTRIKI

Ob nakupu IR panelov pri Elektro energiji vam nudimo 15 % popusta na kupljene IR panele Etop v obliki vrednostnega bona za električno energijo*. IR paneli imajo tudi 50 let življenjske dobe, zato je investicija v IR panele dolgoročna. IR paneli pretvorijo 98 % električne energije v toploto in tako nudijo tudi do 60 % cenejše ogrevanje – v primerjavi s kurilnim oljem.

15 % popusta na kupljene IR panele Etop
v obliki vrednostnega bona za
električno energijo!

  

Polepšajte dom 

Montaža IR panelov v stanovanju ali hiši ne zahteva večjih posegov, z inovativnimi možnostmi oblikovanja pa jih lahko vsakemu prostoru individualno prilagodite – tako v vaše prostore poleg toplote zraka prinesejo tudi estetsko toploto.

Zdrava toplota

IR paneli prinašajo zdravju prijaznejši način ogrevanja, saj je njihova toplota podobna sončni, po prostoru pa se razporedi enakomerno in blagodejno vpliva na počutje stanovalcev. Toplota IR panelov zraka ne izsušuje, pripomore pa k sušenju vlažnih zidov in s tem h kvaliteti življenja v prostih, kjer jih uporabljate. Enakomerna razporeditev toplote tudi ne povzroča kroženja prašnih delcev, kar je ugodno za astmatike.


* Kupec IR panela pri partnerskem podjetju Epan d.o.o. dobi 15 % popusta na kupljene IR panele Etop v obliki vrednostnega bona, ki ga predloži Elektro energiji za popust pri plačilu električne energije.

Želite več informacij?

Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja in vam pripravili ponudbo.

Pošlji
povpraševanje
Obišči
poslovalnico

 

Naročilo na brezplačni ogled objekta za namen namestitve IR panelov

*
*
*
*
*
*
*
*
Verifikacijska koda:

* označena polja so obvezna